Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Βομβάρδισε» και πάλι ο Πάγκαλος: Να κατέβουν μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές



Ανοίγει και επίσημα το θέμα της συνεργασίας των δύο κομμάτων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος πρότεινε την κοινή κάθοδο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, σε ένα ευρύτερο φιλοευρωπαϊκό πλαίσιο.

Σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε πως πρέπει να συγκροτηθεί μια ευρύτερη παράταξη φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού, η οποία «πιστεύει στο ελληνικό Σύνταγμα και την Ευρώπη και δεν λέει μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύει στη μικτή οικονομία και έχει εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε πως όσες πολιτικές δυνάμεις διέπονται από τις παραπάνω αρχές θα έπρεπε να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές. «Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», τόνισε ο πρώην υπουργός.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/624018/%C2%ABBombardise%C2%BB-kai-pali-o-Paggalos-Na-kateboyn-mazi-ND-kai-PASOK-stis-evroeklogs.aspx