Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΚΑΡΑΜΠΑ! Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ της …Μαδαγασκάρης αμφιβητούν την απόπειρα κατά Καραμανλή;


υ 4, 2013

ΜΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣΕ, ναι λοιπόν. Κρατήθηκαν, ζορίστηκαν, αλλά εξαπέλυσαν την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

“Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ αμφισβητούν την απόπειρα κατά Καραμανλή”! Εξέλιξη σοκ, που εκθέτει τον λειτουργό της δικαιοσύνης που αποφάσισε την συγχώνευση των υποθέσεων σε μία ιστορική απόφαση. Μα ένα λεπτό…

Βγήκε ο Δένδιας και έκανε κάποια δήλωση αμφισβήτησης;

Βγήκε ο Δραβίλας και εξέφρασε αμφιβολίες;

Βγήκε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και εγκάλεσε τους …συνωμοσιολόγους της δικαιοσύνης;

Βγήκε κάποιος πράκτορας της ΕΥΠ, έστω και με κουκούλα ως spokesman, όπως βγαίνουν οι “εκπρόσωποι” της Αλ Κάιντα για να πει ότι οι εξελίξεις αυτές είναι προϊόν “φαντασιοπληξίας”;

ΟΧΙ. Νιέτ. Νέε.

Βρε μπας και βγήκαν οι αρμόδιοι εκείνης της εποχής και κατακεραύνωσαν λέγοντας “Όχι μπρε, δεν πήγαν να τον φάνε τον άνθρωπο…” Όχι. Αντίθετα, ο Παυλόπουλος που τότε ως ΥΠΕΣ και Υπουργός δημόσιας τάξης ειναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, όπου και αν βγήκε, μόνο “αμφισβητίας” δεν φάνηκε.

Εμ τότε ποιά ακριβώς ΕΛΑΣ και ΕΥΠ αμφισβήτησε τις ενέργειες του ειδικού ανακριτή Δημήτρη Φούκα; Αυτές της Ονδούρας; Της Μαδαγασκάρης; Μία διευκρίνηση βρε παιδιά.

Εμείς βεβαίως είμαστε οι τελευταίοι που θα αμφισβητήσουμε τα ελληνόφωνα ΜΜΕ που επιβεβαιώνονται καθημερινά για την επιλογή τους να γκρεμίσουν τον κακό Καραμανλή και να φέρουν στην εξουσία τον μέγα στοχαστή Γιώργο Παπανδρέου. Δεν ξεχνάμε τις αυξήσεις, τα βοηθήματα, αλλά κυρίως τα “σούπερ σχολεία” που για πρώτη φορά μετά το 1945 κατόρθωσαν να λειτουργήσουν “ψηφιακά”, χωρίς καν να έχουν βιβλία! Χάριν της ρηξικέλευθης πολιτικής του μεγάλου αυτού ηγέτη που το πέρασμα του από την χώρα θα μείνει ανεξίτηλο. Όπως και τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα που τον καλούσαν ως Μεσσία.

Τέτοια δικαίωση εντύπων, μόνο το Κοράνι θα μπορούσε να ζηλέψει.

ΜΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ