Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


"Επιστρατευσαν" ψεύτικες στατιστικές.
"Επιστράτευσαν" αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.
"Επιστράτευσαν" αντισυνταγματικά μνημόνια.
"Επιστράτευσαν" παράνομα βουλευτικά πληρεξούσια.
"Επιστράτευσαν" αντισυνταγματικές και παράνομες υπουργικές αποφάσεις.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ.

Αυτά ιερά χώματα που λέγονται ΕΛΛΑΔΑ, είναι η πιο ευλογημένη γη του κόσμου. ¨Οτι φυτρώνει επιφανειακά σε αυτά τα χώματα, είναι το ωραιότερο, νοστιμότερο και θρεπτικότερο προϊόν, που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για να τραφεί ο άνθρωπος και τα βότανα που φύονται είναι τα πιο θεραπευτικά στον πλανήτη.
Στο πιο εσωτερικό υπέδαφος υπάρχει αμύθητος πλούτος. Και δεν μιλάω μόνο για λιγνίτη, βωξίτη, μαγγάνιο. Εχει χρυσό και διαμάντια. Εχει ακόμα τα ακριβότερα και σπανιότερα μέταλα του κόσμου. Ραδόνιο, ουράνιο, πλουτώνιο, λανθάνιο, λουτέσιο, ρουτίλιο και το "βασιλιά" που λέγεται Όσμιο. Η εκτίμηση είναι ότι η αξία τους ξεπερνάει τα 500 τρίς ευρώ
¨Εχει ακόμα φυσικό αέριο και πετρέλαιο σε βάθος που σε άλλα κράτη βγάζουν ...νερό και τα κοιτάσματα ειναι γιγάντια. Η εκτίμησή τους ανέρχεται στα 250 τρίς ευρώ.
Έχει την ωραιότερη θάλασσα και ήλιο με 26.000 χιλιόμετρα παραλίες απίστευτης ομορφιάς και από τις 300 καλύτερες παραλίες του κόσμου.
Το μεγάλο "όπλο" όμως των Ελλήνων είναι η απίστευτη ψυχική και πνευματική δύναμη. Δεν υπάρχει καμία πολυεθνική εταιρεία στον κόσμο, δεν υπάρχει κανένας οικονομικός γίγαντας στον κόσμο, δεν υπαρχει κανένα μεγάλο πανεπιστήμιο στον κόσμο, που να μην στηρίζονται πάνω σε Ελληνικά μυαλά. Οπως δεν υπάρχει και κανένας πρόεδρος Ηνωμένων Πολιτειών, να μην έχει έναν ¨Ελληνα, για πρώτο σύμβουλο και δεξί του χέρι.
Αν αυτή την ευλογημένη γη που λέγεται Ελλάδα, την άφηναν ελεύθερη και ανεξάρτητη να την κυβερνήσει ένας αληθινός Έλληνας πατριώτης, με σεβασμό στό Σύνταγμα και τους νόμους, τότε σας λέω μετά λόγου γνώσεως, ότι με μαθηματική ακρίβεια μέσα σε 30 έως 40 χρόνια, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτή την ευλογημένη γη και αυτά τα άγια χώματα, που είναι ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας, ήρθαν μιά χούφτα κλέφτες, ψεύτες, διεφθαρμένοι, άθεοι, ανθέλληνες και ΚΥΝΕΔΟΙ για να μας την κλέψουν, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ''ΠΑΡΑΜΥΘΙ'' ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Αλλά “κάτι” ξέχασαν να διαβάσουν.
Δεν θα το πω όμως τώρα, γιατί δεν θα έχει “γούστο”. Θα το πω την ώρα που θα συμβαίνει.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΗ ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ.
www.youtube.com/watch%3Fv%3Df-AWzI0hWc8.
Και θα το πω με πολύ απλά λόγια, για να το καταλάβει και αυτή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ,που ήρθαν να το ''παίξουν'' ....έξυπνοι στον πιό ευφυή λαό του πλανήτη.
Δεν μπορεί να χρεοκοπήσει κανένας με εκτιμημένη περιουσία 900 τρις
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, να τον παρουσιάσουν ότι “χρωστάει” ένα ποσό 300 δις .
Από ''κακούς'' και ''λανθασμένους'' χειρισμούς των ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ, μπορεί να υπάρξει πτώχευση. Αλλωστε , δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.
Θα είναι όμως πτώχευση ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ και σε καμία περίπτωση χρεοκοπία. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, γιατί τα εκτιμημένα περιουσιακά τους στοιχεία, θα είναι ανεπαρκή και θα υπολοίπονται των χρεών τους, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 900 τρις.
Πρέπει όμως οι επόμενοι Κυβερνήτες της Ελλάδος, να είναι Ελληνες πατριώτες με σεβασμό στο Σύνταγμα της χώρας και όχι ΝΕΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟ. (ο νοών, νοήτω)


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/xreokopia-ellada.html#ixzz2PDzKO47W