Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Την Τρίτη θα προτείνει στον Παπανδρέου να καταθέσει ο Μαρκογιαννάκης


Την Τρίτη θα προτείνει στον Παπανδρέου να καταθέσει ο Μαρκογιαννάκης
Εν τω μεταξύ, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Προανακριτική Επιτροπή, αν χρειαστεί, να παραδώσει το πόρισμά της ακόμα και μετά το Πάσχα, καθώς όπως είπε, σε καμία περίπτωση δεν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της αν τα μέλη της δεν έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται.
Κατά τα άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, το όνομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, διαχειρίστρια του οποίου εμφανίζεται η Μαρία Παντελή, στην κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», το διέψευσε.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Παπασταύρου υποστήριξε ότι είχε διαχειριστεί μόνον ένα λογαριασμό, ύψους 5,3 εκατ. δολαρίων, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του επιχειρηματία Σάμπι Μιονί. Όπως φέρεται να κατέθεσε ο κ. Παπασταύρου, με τον κ. Μιονί τον συνέδεε παιδική φιλία και ήταν δικηγόρος του από το 2005, και κάποια στιγμή που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον έκανε πληρεξούσιο δικηγόρο του στο λογαριασμό ύψους 5,3 εκατ. δολαρίων, προκειμένου αν χρειαστεί, να μπορέσει να τον διαχειριστεί.
«Με τον λογαριασμό αυτό σταμάτησα να έχω σχέση το 2011, όταν ο κ. Μιονί ξεπέρασε τα προβλήματα και μετέφερε το ποσό στον προσωπικό του λογαριασμό», φέρεται να είπε ο κ. Παπασταύρου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/294675/tin-triti-tha-proteinei-ston-papandreoy-na-katathesei-o-markogiannakis#ixzz2PSd7wlGQ