Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η αποδόμηση της Παπανδρεϊκής προπαγάνδας: “Ο Γιώργος δεν ήθελε το ΔΝΤ”.



20130121-100809.jpgΓια άλλη μία φορά η διαπλεκόμενη παπανδρεϊκή φαυλοκρατία βγήκε μετά τις αποκαλύψεις Λοβέρδου για να μας πείσει ότι “Ο Γιώργος ήταν ενάντια στην προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά επέμενε η …Γερμανία”!
Η αλήθεια όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα είναι οτι η υπαγωγή της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους ήταν αποκλειστική πρωτοβουλία, σχέδιο εμπνεύσεως και εκτέλεσης Παπανδρέου.
Διαβάστε τι αποκάλυπτε η Κατερίνα Σώκου τον Φλεβάρη του 2011 στην Καθημερινή:
Σύμφωνα με τον κ. Στρος-Καν, όταν ο Ελληνας πρωθυπουργός του έθεσε πριν από 14 μήνες την ιδέα προσφυγής στο ΔΝΤ, εκείνος απάντησε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση τη μονομερή παρέμβαση του Ταμείου σε μία χώρα της Ευρωζώνης. Η εκτίμηση του Γάλλου πολιτικού επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Δεκεμβρίου 2009, όταν ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα στους ομολόγους του, για να εισπράξει την κατηγορηματική τους άρνηση. Αντ’ αυτού, του ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών!!!
Εμείς βεβαίως τα γράφαμε από τον Φλεβάρη του 2010, βλέποντας τις άθλιες, ύπουλες και άκρως αντευρωπαϊκές ενέργειες των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου. Την δολιότητα με την οποία πέταξαν την Ελλάδα από τις αγορές και τον τρόπο που έβαλαν το ΔΝΤ στην Ευρώπη με την απόλυτη ανοχή βεβαίως της Γερμανίας. Ο Παπανδρέου διέλυσε πρακτικά την Ευρωπαϊκή Ένωση καταστρατηγώντας το άρθρο 122 της συνθήκης της Λισσαβόνας, ενώ οι Γερμανοί δεν είχαν κανέναν λόγο να αντιδράσουν: Βάσει του άρθρου θα έπρεπε να βάλουν το χέρι στην τσέπη για την Ελλάδα. Ενώ με το σχέδιο Παπανδρέου – τοκογλύφων, ξεφόρτωσαν τα Ελληνικά ομόλογα, δεν εκτέλεσαν τις υποχρεώσεις τους ως απόρροια της συνθήκης και …θησαύρισαν από τα τοκοχρεολύσια. Δάνεισαν εκτός Euribor και πολύ παραπάνω από το δικό τους κόστος δανεισμού που λόγω Ελληνικού μνημονίου …μηδενίστηκε!
Τα επιχειρήματα αγράμματων προπαγανδιστών ότι “αφού μπήκε και η Ιρλανδία, η Πορτογαλία κλπ δεν έφταιγε ο Παπανδρέου”, είναι τουλάχιστον γελοία. Ο “μηχανισμός” ήταν το απόλυτο δώρο για τους τοκογλύφους που όμως δεν θα τολμούσε ποτέ να προτείνει κάποια Γερμανία. Μόνον ένας ανεύθυνος, αντευρωπαϊστής ηγέτης που θα έδινε την πατρίδα του βορά στα Vulture Funds. Ένας άνθρωπος με μίσος για τον λαό που διοίκησε. Αυτός ακριβώς ήταν ο Παπανδρέου.