Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η γκάφα του Α. Σαμαρά εξαγριώνει τον Κ. Καραμανλή


saamsdmsfffΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Βερολίνο έκανε τη γκάφα της πολιτικής ζωής του. Δήλωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ύφεση επτά ετών. Με την δήλωσή του έβαλε στο κάδρο της ευθύνης τον Κώστα Καραμανλή και με αυτό τον τρόπο, λένε οι καραμανλικοί, έδωσε συγχωροχάρτι στο συμμαθητή του και φίλο του Γ. Παπανδρέου και κάλυψε τον κατηγορούμενο για κακούργημα πρόεδρο της ΕΛΣΑΤ κ. Γεωργίου. 
Το βράδυ της Παρασκευής αναφέρουν σχετικές πληροφορίες καραμανλικά στελέχη με ολονύχτιες συσκέψεις έλεγαν πως θα αντιμετωπίσουν τη συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στον ευεργέτη του Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Σαμαράς εκτός της γκάφας αυτής ευχαρίστησε την γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ όπως είχε κάνει ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προς τους αμερικανούς με την τραγωδία των Ιμίων.
Καραμανλικά στελέχη επιμένουν ότι στη Ν.Δ θα υπάρξουν εξελίξεις και υποστηρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς συνυπέγραψε απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ τον Οκτώβριο με την οποία δέχεται έλεγχο και εποπτεία της Ελλάδος μέχρι το 2047.
Στελέχη του καραμανλικού μπλοκ απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν σκάνδαλα συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και δεν αποκλείεται με την στάση τους να κλονίσουν τη κυβέρνηση.