Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το μόνο χρέος είναι ο αγώνας για τη λευτεριά!

Καμιά είδηση, κανένα μέσο δε θα σου πει το τι συμβαίνει με τον τρόπο που η καρδιά σου θα σου το πει ! Όσο κι αν περιμένεις κάτι να γίνει κάθε μέρα ,καμιά ανατροπή δε θα γίνει χωρίς εσένα! Η μεγάλη είδηση είναι να αποφασίσεις να υπερασπιστείς τη ζωή και τη χώρα σου από τα βάθη της 
καρδιάς σου! Η καλή είδηση που ψάχνεις καιρό δεν έρχεται από τον ουρανό .Βρίσκεται μέσα σου και το ξέρεις! Είναι η απόφαση, που πια δυναμώνει να υπερασπιστείς τη γη των πατέρων σου και τη ζωή σου! Δεν σου χαρίζεται τίποτα… Το παιχνίδι είναι στημένο και βρίσκεσαι απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα, που μόνο με ψέματα και αυταπάτες σε ξεγελά και σε ξεπουλάει χρόνια! Τώρα είναι πια γυμνή η αλήθεια! Χρέος δεν υπάρχει …το χρέος και το ευρώ είναι ο «δούρειος ίππος» για την υποταγή σου.

Η Ελλάδα, το καλύτερο οικόπεδο ,είναι ο στόχος τους !Θέλουν να εκποιήσουν το λαό μας και τη χώρα… Πρέπει να πεθάνεις για να μη τους ενοχλείς στο έργο τους! Οι πρόθυμες ηγεσίες των κομμάτων παραδόθηκαν και ενέδωσαν στους εκβιασμούς ,για να κρύψουν τις πομπές τους. Κι έμεινες μόνος με το διπλανό σου στην ίδια δεινή θέση… Εμείς λοιπόν, ο «γίγαντας» λαός θα δώσει τη λύση! Και το μεγάλο μας χρέος δεν είναι η υποταγή στο ευρωσύστημα της απάτης, ούτε στο ψεύτικό τους νόμισμα… είναι η επανάσταση!

Μόνο με τις επαναστάσεις ο πόνος λιγοστεύει. Μόνο με τις επαναστάσεις κερδίζεται η ζωή κι η λευτεριά…Κι η πιο μεγάλη επανάσταση είναι αυτή που πρώτα μέσα σου θα κάνεις, βλέποντας την αλήθεια κατάματα και να αποφασίζοντας να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου και της ζωής των παιδιών, παίρνοντας τη χώρα στα δικά μας χέρια! Ο σύμμαχός σου είναι μόνο ο διπλανός σου, και με αυτόν θα βρεις ό,τι σε ενώνει ,αφήνοντας στην άκρη ό,τι σε χώριζε στο χθες… Κερδίζεις τη ζωή την ίδια με ένα σου «σκίρτημα» στο φως και χάνεις ένα κόσμο ψεύτικο, μαύρο, φτηνό και άδικο, που σε πεθαίνει, σου κλέβει τη χαρά, το όνειρο και την ελπίδα…

Χρόνια τώρα ο κόσμος τους υποψιάζεται και απωθείται από κομματικές ταμπέλες και σχήματα που εκμεταλλεύονται τα αδιέξοδα και την ανασφάλειά του… Τώρα οι πιο πολλοί το νιώθουν πως αυτή η μάχη δεν κερδίζεται με αντιπαραθέσεις μεταξύ μας και με κενά ιδεολογήματα… Αυτή η μάχη κερδίζεται με συνεννόηση, σύμπραξη, συνειδητοποίηση του κοινού μας αγώνα, ανάληψη ευθύνης και ΔΡΑΣΗ…ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
http://www.triklopodia.gr/2013/11/blog-post_7441.html