Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Γιώργος Παπανδρέου

kombiko-rolo-anamenetai-na-paiksei-o-giwrgos-papandreoy
Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος
Τις τελευταίες μέρες η μοναδική συζήτηση που απασχολεί τα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι η συζήτηση για το Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή.
Η πλευρά Παπανδρέου ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τα τιτιβίσματα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου ,και στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου.
Η απάντηση ήρθε από τον συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργο Ελενόπουλο.
Τα όσα ανέφερε στο κείμενο του, ο Γιώργος Ελενόπουλος επιδέχονται πολλών ερμηνειών και άλλων τόσων σημείων που χρήζουν απαντήσεις.
Για παράδειγμα, ποιες κλειστές πόρτες εννοεί ο κ. Ελενόπουλος και αφού η πλευρά Παπανδρέου γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται πίσω από αυτές,γιατί δεν αποκαλύπτει ώστε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός;
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η πλευρά Παπανδρέου παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλη την παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει περί αλλαγής πρωθυπουργού.
Έτσι, ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει ότι εξελίσσεται πόλεμος στο εσωτερικό της ΝΔ για την επόμενη ημέρα. Θεωρεί, ότι οι επιθέσεις που δέχεται δεν έχουν στόχο τον ίδιο αλλά τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ουσιαστικά ,πιστεύει ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι δικαιώνει τον ίδιο αναφορικά με τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή.
Παράλληλα η πλευρά Παπανδρέου παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Εκεί, το κλίμα είναι εκρηκτικό και αναμένονται εξελίξεις καθώς το κόμμα και ο πρόεδρος του δεν «τραβάνε».
Κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο πρώην πρωθυπουργός είτε δια της επιστροφής του είτε δια «αντιπροσώπου».
Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται «τι ακριβώς επιθυμεί ο Γιώργος Παπανδρέου;».
Ο πρώην πρωθυπουργός, φαίνεται και από τις ανακοινώσεις του γραφείου του, θεωρεί πως ό,τι έκανε ήταν για το καλό της χώρας και αισθάνεται δικαιωμένος από την στιγμή που η χώρα δεν χρεοκόπησε. Πολλοί περιμένουν να κάνει την επόμενη κίνηση του, που θα είναι ένας δημόσιος απολογισμός των πεπραγμένων της κυβέρνησης του.
Συναντήσεις κάνει ο κος Παπανδρέου και με στελέχη και με παράγοντες.
Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι αυτό που θα ενδιέφερε τον Γιώργο Παπανδρέου είναι μία θέση στη διεθνή πολιτική σκακιέρα και όχι η επιστροφή του στην ελληνική πολιτική σκηνή.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/298328/kombiko-rolo-anamenetai-na-paiksei-o-giwrgos-papandreoy#ixzz2ls1jbVcP