Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ!!!


Τη «θεωρία των δυο άκρων» στηρίζει ανεπιφύλακτα ο Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα εντός αμερικανικού εδάφους. Ακολουθώντας την πρακτική του Τζορτς Μπους, ότι "όποιοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας", τόνισε ότι εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και η "ακραία 
αντιπολιτευση" που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, φωτογραφίζοντας το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Σχέδιο Β.

Εάν δίπλα σε αυτά που δήλωσε ο Α. Σαμαράς συστοιχιστούν και οι πρόσφατες δηλώσεις Χρύσανθου Λαζαρίδη ο οποίος έθεσε υπό αίρεση το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο, γίνεται σαφές πού οδηγεί η νέα κοσμοθεωρία της κυβέρνησης Σαμαρά: σε πιθανό ανάλογο σενάριο με αυτό της σύλληψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Αυτή τη φορά εναντίον όσων τους εντάσσει στην "ακραία αντιπολίτευση"! Μπορεί λοιπόν αύριο-μεθαύριο να δούμε να συλλαμβάνονται είτε βουλευτές άλλων κομμάτων είτε ακόμη και απλοί πολίτες που θα υποστηρίξουν δημοσίως την έξοδο της χώρας από το ευρώ, την ΕΕ ή το ΝΑΤΟ! Θα συλλαμβάνονται ως εξτρεμιστές. 

Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή”. 
Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό -και η οποία αφορούσε την ανεργία- έστρεψε τα βέλη του προς την Αριστερά. Τόνισε πως εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και η "ακραία αντιπολίτευση" ("extreme opposition") που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, "κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο στη περίπτωση της Ελλάδας". 
http://indobserver.blogspot.gr/
http://www.triklopodia.gr/2013/10/blog-post_7456.html