Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ "ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ" Την Πέμπτη κληρώνει για εκλογές; - Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή την Πέμπτη μετά την "απολογία"  αύριο του γ.γ. του κόμματος στον ανακριτή θα δώσει τις δικές της πολιτικές απαντήσεις κυρίως προς την κοινωνία και τον ελληνικό λαό σε έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της Κοινουβουλευτικής της Ομάδας (δηλαδή όσοι βρίσκονται εκτός φυλακής) με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά: Θεωρείται πολύ πιθανή η παραίτησή μέρους ή συνολικά της ΚΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διωγμό - που όπως υποστηρίζουν - δέχεται το κόμμα...
Ήδη ζητήθηκε η αίθουσα της Γερουσίας προκειμένου την Πέμπτη να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική της Ομάδα και να ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως μέχρι αύριο Τετάρτη θα έχει αποφασιστεί από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα αν ο γενικός γραμματέας της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος θα προφυλακιστεί οπότε δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του ως αρχηγός κόμματος.
Σήμερα εξάλλου θα κριθεί και η προφυλάκιση ή μη και των τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου, ενώ την Πέμπτη θα απολογηθεί ο υπαρχηγός της οργάνωσης Χρήστος Παππάς.
Ένα άτυπο συμβούλιο στελεχών του κόμματος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους φυλακισμένους συντρόφους τους και θα αποφασιστεί από κοινού η πολιτική του κόμματος.
Σήμερα πάντως οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός θα προχωρήσουν σε πολιτικές "απολογίες" στον ανακριτή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr