Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Άρχισε πάλι το παραμύθι των εκλογών



Έφτασε χτες στους υπολογιστές όλων των φοροτεχνικών της Ελλάδας ένα ενημερωτικό e-mail από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας (ΠΕΦΕ), ενός φορέα του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούσος Ντουκάκης. Πρώην βουλευτής για λίγους μήνες με το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο πολυπράγμων κ. Ντουκάκης έστειλε το σημείωμα ενημερώνοντας για διάφορα φοροτεχνικά ζητήματα. Όμως στο τέλος είχε κι ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και πολύ περίεργο σημείωμα. Ενημέρωνε όλους τους φοροτεχνικούς της χώρας, οι οποίοι αυτή την περίοδο συναλλάσσονται με εκατομμύρια Έλληνες, ότιανακαλούνται οι άδειες των στρατιωτικών από τις 22 Αυγούστου λόγω… εθνικών εκλογών.

Να είναι από προηγούμενο χρόνο και να… παρεισέφρησε η εν λόγω επισήμανση; Να ξέρει ο κ. Ντουκάκης κάτι περισσότερο μιας και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα; Ή μήπως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και κλίμα; Ό,τι και να είναι αυτό σίγουρα είναι πολύ περίεργος ένας επαγγελματικός σύλλογος να προαναγγέλλει εκλογές τις οποίες κανείς δε θέλει και κυρίως η κυβέρνηση απεύχεται. Γιατί αν ανακαλούνται οι άδειες στις 22 Αυγούστου τότε αυτό σημαίνει ότι γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου στήνονται κάλπες.

Θέλουν να μας πείσουν ότι θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο
Πολύ περίεργα πράγματα εν μέσω του θέρους…
Εκτός και αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως επίκεινται εκλογές!
Ποιοί και γιατί όμως να επιθυμούν κάτι τέτοιο, τη στιγμή που όλα βαίνουν καλώς στη χώρα, λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης και της ηλιθιο-θεραπείας;

Είναι προφανές πως η εντύπωση για επικείμενες εκλογές είναι πολύ βολική για την κυβέρνηση, γιατί η "ιδέα" των εκλογών θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν ένας πρώτος κυματοθραύστης (για όσο αντέξει) στο κύμα της οργής που αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από λυσσαλέο από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.
Ουσιαστικά, με την "υπόσχεση" εκλογών (έστω και δια των φημών), κερδίζεται πολύτιμος χρόνος για την κυβένηση Σαμαρά, η οποία αποσκοπεί στο να "εξευμενίσει" για όσο το δυνατόν περισσότερο την απολύτως δικαιολογημένη οργή των Ελλήνων πολιτών. Εξάλλου, η κυβέρνηση Σαμαρά μόνο χρόνο κερδίζει (για την ίδια), εις βάρος του λαού, τον οποίο "καλεί" μέσω εκτρωματικών (και εν πολλοίς αντισυνταγματικών) νομοθετημάτων, να μπει σε ένα τούνελ αδιάκοπων πληρωμών φόρων και άλλων φαιδροτήτων που επινοεί κάθε μέρα το κονκλάβιο του υπουργείο Οικονομικών, δημιουργώντας τεράστιες απορίες για την λογική της κυβέρνησης, η οποία θέλει να φέρει την ανάπτυξη μέσω μίας πρωτοφανούς σε παγκόσμια κλίμακα φορολογίας! Κάποιος πρέπει να πει στον "οικονομολόγο" και φερόμενος ως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πως η αφαίμαξη δεν σώζει κανέναν ασθενή, αλλά τον στέλνει αργά και μεθοδικά στον θάνατο.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, επιθυμεί διακαώς να ενσπείρει την εντύπωση επικείμενων εκλογών, αφού έτσι θα κατευνάσει την οργή των Ελλήνων, τους οποίους θέλει να πείσει πως μπορούν "πολύ σύντομα" να εκδικηθούν την κυβέρνηση για όσα εγκληματικά έχει νομοθετήσει εις βάρος τους.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως αποδεδειγμένα η κυβέρνηση Σαμαρά είναι εκτελεστικό όργανο των Βρυξελλών και εν πολλοίς όργανο της κυβέρνησης της καγκελαρίου Μέρκελ. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως απίθανο να αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές ο Σαμαράς, επειδή η Γερμανία -και το έχει καταστήσει σαφές πολλές φορές και με πολλούς τρόπους- δεν επιθυμεί (ή δεν επιτρέπει) τις εκλογές στην Ελλάδα, γιατί γνωρίζει πως το αποτέλεσμα όχι μόνο θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Σαμαρά και τους συγκυβερνώντες με αυτόν, αλλά υπάρχουν σοβαρά ενδεχόμενα να υπάρξουν πολλές εμπλοκές και επιπλοκές στην περίφημη "διάσωση" της Ελλάδας και να γνωστοποιηθούν πολλά από τα όσα έχουν μέχρι σήμερα συμβεί, τα οποία έχουν καταλύσει το πολίτευμα, έχουν καταπατήσει τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτ΄ν και έχουν καταστήσει την Ελλάδα αποικία χρέους, προς όφελος της Γερμανίας και των "φίλων" της.
Η αναφορά σε εκλογές επί της ουσίας, είναι ένα "ναρκωτικό" (συνήθους χρήσης από καθεστώτα) με σκοπό την προσωρινή "παύση" δραστηριοτήτων ικανών να ανατρέψουν την κυβέρνηση, με όποια δυσάρεστα επακόλουθα για τους κυβερνώντες (τονίζουμε πως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει για εκλογές και όλα στηρίζονται σε "συμπεράσματα" που προκύπτουν από "τυχαία περιστατικά".

Αν δεν αφορά εκλογές, τότε τι μπορεί να συμβαίνει;
Όμως, η αναφορά στην ανάκληση αδειών των στρατιωτικών από τις 22 Αυγούστου, μπορεί να μην έχει σχέση με εκλογές, αλλά με ένα "τυπογραφικό λάθος" ή με μία συγκεκαλυμμένη κατάσταση προγραμματισμένου συναγερμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ενώ στην πρώτη περίπτωση (του "τυπογραφικού λάθους") λειτουργεί ο μηχανισμός γκρίζας προπαγάνδας και εσκεμμένης παραπληροφόρησης μέσω των διαρροών και των φημών, φυσικά υπέρ των συμφερόντων αποκλειστικά της κυβέρνησης, στην δεύτερη περίπτωση (εάν ισχύει) η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, αφού η κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει για την πιθανότητα ενός επικίνδυνου "τυχαίου γεγονότος" που θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επί των συνόρων ασφάλεια της χώρας.
Ποιό μπορεί να είναι άραγε εκείνο το γεγονός, για το οποίο η κυβέρνηση μπορεί να έχει ήδη πληροφορίες που την "εξαναγκάζουν" θα θέτει ως όριο ενός "άτυπου συναγερμού" μία συγκεκριμένη ημερομηνία; Και οι κυβερνώντες (πρωθυπουργός, αρμόδιοι υπουργοί αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας) γιατί δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό σχετικά με την πιθανή περίπτωση μίας "εμπλοκής", για την οποία ο Ελληνικός στρατός πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με όλα τα στελέχη του στις θέσεις υπηρεσίας τους;
Ερωτήματα, που δυστυχώς δεν απαντώνται, αλλά καταδεικνύουν την ποιότητα των κυβερνώντων, οι οποίοι συνεχίζουν κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες να επιμένουν να παραμένουν στην εξουσία, χρησιμοποιώντας μεθόδους και "εργαλεία" που θα τρόμαζαν ακόμη και τον... Γκαίμπελς. Και όταν μία κυβέρνηση λειτουργεί με αμφίβολους στόχους και σκοπούς, τότε αυτή η κυβέρνηση πρέπει να παύεται με την σήμανση του... "εθνικά επικίνδυνου"...


ΥΓ: Όσον αφορά τις εκλογές στην Ελλάδα, αυτές θα γίνουν μόνο όταν θα συμφέρει την κυβέρνηση Σαμαρά να τις κάνει. Επειδή στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται κι επειδή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές τα μηνύματα προς τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της χώρας (αν παραμείνει μέχρι τότε και δεν παραιτηθεί, δίνοντας το "δαχτυλίδι" σε κάποιον άλλο για να ζήσει κι αυτός το όνειρό του στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός) θα είναι απολύτως σαφή, οι εκλογές προβλέπονται να γίνουν κανονικά με τη λήξη της τετραετίας. Αλλά, ακόμη και τότε, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αφού ένα "τυχαίο γεγονός" είναι δυνατόν να τις αναβάλει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα...
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9876.html