Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕ ΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!


Σαν σήμερα ακριβώς πριν έναν χρόνο, στις 4.5.2012, μιλούσε ο Βενιζέλος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος, δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Δείτε τι κατέγραψε η ερασιτεχνική κάμερα εκείνη την ημέρα και θυμηθείτε τι είχε γίνει… δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν 450.000 προβολές περίπου σε αυτά τα βίντεο!!!!!
Μην ξεχνάτε ότι τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν το ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στην Ελλάδα που είχε κερδίσει με συντριπτική διαφορά τη ΝΔ στις εκλογές του 2009.
Πακιστανοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ γεμίζουν το χώρο!!! Ο Βενιζέλος μιλάει και δίπλα από την εξέδρα ο χώρος είναι άδειος.
Τότε έρχονται σε σειρά Πακιστανοί πολίτες με σημαίες του ΠΑΣΟΚ για να γεμίσουν τον χώρο!!!
Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε κάποιον που τους λέει να κουνήσουν τις σημαίες!!!!!!

Ο Βενιζέλος εμφανίζεται και δεν έχει κόσμο!!!

Ο Βενιζέλος εμφανίζεται και η πλατεία Συντάγματος είναι άδεια ακριβώς αριστερά και δεξιά της εξέδρας… και φυσικά είναι εντελώς άδειες όλες οι πτέρυγες τις πλατείας!!!
Ο κόσμος ήταν μόνο στον άξονα της πλατείας…
Δεκάδες προσαγωγές πολιτών στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ
Δείτε τρεις από τις 25 περίπου προσαγωγές που έκανε η “ασφάλεια” πριν και κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Βενιζέλου στο Σύνταγμα (4.5.2012).
Προσήγαγαν πολίτες χωρίς λόγο, οι οποίοι κάθονταν στην καφετέρια “Παναθήναιον” ή στα πεζούλια στην πλατεία και οι οποίοι απλά παρευρίσκονταν χωρίς ούτε να μιλούν, ούτε να προκαλούν και ούτε να έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα.
Σημειώνεται ότι ΟΛΟΙ οι προσαχθέντες επιδείκνυαν αστυνομικές ταυτότητες.
Βία από Γιώργο Χαραλαμπόπουλο (ΠΑΣΟΚ) σπάει κάμερα
Άσκηση βίας από τον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο (υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ), όπου προσπαθεί να αρπάξει και να σπάσει κάμερα πολίτη κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Βενιζέλου.
Ο πολίτης λίγα λεπτά νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει στον Χαραλαμπόπουλο ότι εντός τις πλατείας γίνονται πολλές προσαγωγές από την Ασφάλεια χωρίς κανένα λόγο και αφού οι περισσότεροι προσαχθέντες είχαν επιδείξει τις αστυνομικές τους ταυτότητες.
Ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο ως υποψήφιο του πασοκ να πάρει θέση αφού όλα αυτά συνέβαιναν εντός της προεκλογικής τους εκδήλωσης.
Ο Χαραλαμπούπουλος στην αρχή ήταν φιλικός με τον πολίτη και του ζήτησε να του δείξει τον αστυνομικό που έκανε τις αναίτιες προσαγωγές.
Ο πολίτης δεν μπόρεσε να βρει τον αστυνομικό καθώς αυτός είχε ανέβει στην οδό Όθωνος και ζήτησε από τον Χαραλαμπόπουλο να πάει μαζί του 30 μέτρα πιο μακριά για να συνομιλήσει μαζί του… τότε ο Χαραλαμπόπουλος ΑΠΑΙΤΕΙ να φέρει ο πολίτης τον αστυνομικό και αμέσως μετά ασκεί την ΒΙΑ που βλέπετε στο βίντεο!!!
Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ θέλει να συνεχίσει η ζωή μας έτσι!!!
Η ψηφοφόρος – οπαδός επιθυμεί να συνεχίσει η χώρα με τον ίδιο τρόπο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιήγηση στην άδεια πλατεία ενώ ο Βενιζέλος μιλάει
Δείτε την περιήγηση στην άδεια πλατεία Συντάγματος, ενώ ο Βενιζέλος μιλάει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ!!!
Βασίλης Νούσης