Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτες καταστάσεις στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας. Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε επαναφορά του “Βασικού Μετόχου”!!!


20121214-001827.jpgΕίναι απίστευτα αυτά που συνέβησαν χθες στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, με την παρουσία του κ. Λασκαρίδη του ΕΣΡ. Θέμα; Η διαφάνεια στα ΜΜ”Ε”.
Την παράσταση έκλεψε ο …Απόστολος Κακλαμάνης, που εσχάτως έχει ξεσπαθώσει κατά των “νταβατζήδων” που ανεβοκατεβάζουν τις διοικήσεις του ΠΑΣΟΚ. Τι είπε λοιπόν ο μαθουσάλας του σοσιαλισμού; Ότι “συμφωνεί απόλυτα με τον βασικό μέτοχο, τον οποίο είχε ψηφίσει ως αντιπολίτευση”!!
Αυτό πραγματικά ήταν άνω ποταμών… Αφού ο Απόστολος Κακλαμάνης, όπως και όλο το ΠΑΣΟΚ όταν η κυβέρνηση Καραμανλή έφερε τον “Βασικό μέτοχο” στην βουλή, το καταψήφισαν με λύσσα. Μάλιστα συγκεκριμένα ο Α. Κακλαμάνης, είχε αποκαλέσει τον 
Προκόπη Παυλόπουλο “πράκτορα του Αλαφούζου, για να χτυπήσει τον Μπόμπολα”! Για τέτοια στήριξη μιλάμε.
Ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και χθες τα μέλη της επιτροπής, ο Ν. Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μ. Κεφαλογιάννης, ο Π. Παυλόπουλος από τη ΝΔ και ο Α. Κακλαμάνης για το ΠΑΣΟΚ, πρότειναν στον κύριο Λασκαρίδη του ΕΣΡ, να φέρει ο ίδιος μια πρόταση στα πρότυπα του “Βασικού μετόχου”! Για την ακρίβεια, το γνωστό νομοσχέδιο με τις τελικές τροποποιήσεις της ΕΕ η οποία και το ενέκρινε όπως κατ’ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το “Ολυμπία”!
Και ενώ όλα αυτα διαδραματίζονταν στην επιτροπή, ξάφνου ο κύριος Λασκαρίδης ενημερώθηκε ότι τον ψάχνει αγωνιωδώς ο αρμόδιος υπουργός, Σίμος Κεδίκογλου. Λέτε να ήθελε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του; Μα θα μπορούσε να το κάνει αργότερα. Δεν θέλουμε καν να υποψιαστούμε ότι αγχώθηκε από αυτή την πρωτοφανή διακομματική σύμπνοια και την επαναφορά ενός νομοσχεδίου που εάν είχε περάσει τότε, θα είχε γλιτώσει την χώρα από πολλά δεινά…