Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κοντά στη χρυσή τομή

dakepekoz: Όχι, που δε θα τα βρίσκατε!!!! Ανησυχούμε, μόνο αν εξασφαλίσατε τη συναίνεση της Μέρκελ!!! Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!!!! Πού θα πάει όμως;;;;;; Όλα θα τα πληρώσετε!!! Αρχιδοσίλογοι!!
Διαβάστε το άρθρο:
-Σε ξεχωριστό άρθρο τα εργασιακά για να μπορεί να ψηφίσει τα μέτρα η ΔΗΜ.ΑΡ -Φόβοι για αντίδραση της τρόικα
ς


Κοντά στη χρυσή τομή
Τελικά φαίνεται ότι βρέθηκε η λύση για να διασωθεί η πολιτική τιμή του κ. Κουβέλη αλλά και να μην κινδυνεύσει η ψήφιση των μέτρων και η κυβερνητική συνοχή.

Όπως όλα δείχνουν επιλέγεται μία συμβιβαστική φόρμουλα. Να κατατεθούν οι ρυθμίσεις για τα εργασιακά σε ξεχωριστό άρθρο ώστε να δοθεί η ευκαιρία στη ΔΗΜ.ΑΡ να εκφράσει την αντίθεσή της αλλά ταυτόχρονα να ψηφίσει το πακέτο μέτρων ύψους 13,9 δις ευρώ, που είναι απαραίτητο για να πάρουμε τη δόση.

Είναι άγνωστο αν ο Πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει με την κ. Μέρκελ ή με άλλους κορυφαίους παράγοντες της Ε.Ε για να αποσπάσει τη συναίνεσή τους.

Αν αυτό δεν έχει συμβεί και πρόκειται για μία μεμονωμένη πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για την αντίδραση της τρόικας.

Αν θέσει ως όρο και την υποχρεωτική ψήφιση των εργασιακών τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Γιατί είναι βέβαιο ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ξεκινούν αυτή τη στιγμή από 158 ψήφους, κάτι που καθιστά αμφίβολη την ψήφιση των αλλαγών στα εργασιακά αφού ενδέχεται να υπάρξουν πολλοί βουλευτές που θα διαφοροποιηθούν.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/246200/konta-sti-hrysi-tomi#ixzz2AEG1nbT5