Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το “Ζάππειο 2″ πυροδοτεί εξελίξεις



Στις αρχές Μαϊου, και με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης της τρόικας, μέσω της χρηματοδότησης από το Μνημόνιο, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει στο «Ζάππειο 2», τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση.
Στη Συγγρού έχουν επενδύσει πολλά στη συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει τη δική του, κοστολογημένη και εξηγήσιμη πρόταση για την υπέρβαση της ύφεσης που βιώνει σήμερα η ...
ελληνική οικονομία, με έμφαση στην ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων ευκαιριών, και την ανάσχεση της δραματικά αυξανόμενης τάσης που παρατηρείται στο μέγεθος της ανεργίας.
Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, εκτιμά ότι η απάντηση που θα δοθεί σε όσα είπε πρόσφατα ο Γιώργος Παπανδρέου περί «οδικού χάρτη», θα είναι εκκωφαντική, και θα αποτελέσει εφαλτήριο πολιτικής ανατροπής. 
Τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων άλλωστε, δείχνουν ότι η κοινωνική αποδοχή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει συρρικνωθεί σημαντικά, και οι πολίτες μοιάζουν να περιμένουν να ακούσουν από τη Νέα Δημοκρατία έναν πειστικό αντίλογο, μια ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ώστε να… περάσουν απέναντι.
Η Συγγρού θεωρεί ότι από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας, θα αρχίσει να εισπράττει απευθείας ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ, και η εξέλιξη αυτή θα λειτουργήσει καταλυτικά, ώστε να περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις.
Σε μια τέτοια περίπτωση μάλιστα, οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς η εσωκομματική ένταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, θα βρει πρόσφορο έδαφος για να εκδηλωθεί και να ξεσπάσει.
18.04.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
http://emprosdrama.blogspot.com/2011/04/2_18.html