Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Φημολογία για παραίτηση του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου

Αν οι φήμες περί παραίτησης Λοβέρδου έχουν βάση, τότε δεν είναι φαντάζομαι άτοπο να αναρωτηθούμε, τι σχέση μπορεί να έχει αυτό, με το σχετικό μήνυμα του άγνωστου Τάνταλου που μιλούσε για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Στη «Ζούγκλα» πάντως διαβάζουμε:

«Αυτή τη φορά τα περί παραίτησης του υπουργού Απασχόλησης, Ανδρέα Λοβέρδου, δεν είναι φήμες ή αποκυήματα της φαντασίας των πολιτικών του αντιπάλων.

Σ’ ένα πηγαδάκι στη Βουλή, ο υπουργός Απασχόλησης εξέφρασε την πρόθεσή του αλλά και την επιθυμία του να παραιτηθεί, καθώς, όπως φέρεται να είπε στην ομήγυρη, όσο και αν προσπάθησε, ό,τι κι αν έκανε, δεν πέτυχε να σώσει τον 13ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα.

Και μη σπεύσετε να μας αμφισβητήσετε, γιατί υπήρξαμε σχεδόν αυτήκοοι μάρτυρες.»

Πιστεύω πως αν και «τα παιδιά με τις χύτρες» μπορεί να έχουν τεθεί υπό έλεγχο, η «χύτρα» που λέγεται όμως ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί άλλο να ελεγχθεί. Είναι θέμα χρόνου να σκάσει και να μας πάρει όλους σβάρνα…

Οι φήμες αυτές πάντως, έρχονται να επιβεβαιώσουν, τα όσα έγραφε πριν τέσσερεις μήνες το antinews.

Update 17:53

Ο Α. Λοβέρδος εκτός κυβερνητικού σχήματος και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία, αυτό θα ισοδυναμούσε με ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης!

Πληροφοριακά επισημαίνω, πως ανάμεσα στους πολλούς «εκλεκτούς» επισκέπτες που έκαναν «κλικ» στο συγκεκριμένο άρθρο, αμέσως μετά την δημοσίευση, ήταν οι: European Parliament, Hellenic Parliament, και η … The World Bank Group.

Τα σχόλια δικά σας!

Alkimos archive