Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το πραγματικό πρόβλημα…

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το διεφθαρμένο πολιτικό καταστημένο που κυβερνά την χώρα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους .

Δεν μπορεί η χώρα να σωθεί και να δει καλύτερες μέρες όταν τα αρπακτικά και διεφθαρμένα πολιτικά λαμογια λυμαίνονται τα χρήματα και τον κόπο του ελληνικού λαού.
Τα πολιτικά κόμματα δεν εκπροσωπούν ελληνικά συμφέροντα, εκπροσωπούν και αντιπροσωπεύουν επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ οι πολιτικοί εκπροσωπούν την τσέπη τους.

Αναζητούμε τις λύσεις από το ίδιο κατεστημένο και τους ίδιους ανθρώπους που εδώ και δεκαετίες δημιουργούν το πρόβλημα και το γιγαντώνουν.

Στην Ελλάδα τα πολιτικά κόμματα είναι φορείς και αντιπρόσωποι οικονομικών συμφερόντων , όταν έρχονται στην εξουσία μοιράζουν δουλείες στα συμφέροντα αυτά και διασφαλίζουν την κυριαρχία τους.

Τα ντόπια συμφέροντα πάντα έπαιζαν το διαμεσολαβητή, τον «μεσίτη» των ξένων συμφερόντων και δούλευαν για λογαριασμό τους.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου βαθειά διεφθαρμένη λειτουργούσε με μόνο γνώμονα, σχεδόν αποκλειστικό, του μοιράσματος της «πίττας» μεταξύ των ξένων συμφερόντων και των ιθαγενών εκπροσώπων τους.

Ο ίδιος δε πολιτικός κόσμος αποτελούσε την αντανάκλαση της κυριαρχίας των ξένων οικονομικών δυνάμεων, με μια ιεραρχία ανάλογη του ποιον «αντιπροσώπευε» ο καθένας στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Αποπροσανατολίζουν και δεν δίνουν καμιά εξήγηση για την δημιουργία του ελλείμματος αυτού, με απλά λόγια για το που πήγαν, και που πάνε τα χρήματα που με τόσο επιτακτικό τρόπο απαιτούν, φορολογώντας ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε .

mediaspotgr.