Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Λαζόπουλος: Η κυνική διπροσωπία ενός πορτοφολά της Ιστορίας

 
Δεν χρειάζεται κανείς, σήμερα, να διαθέτει πολύ μυαλό, ούτε βαθιές ιστορικές και πολιτικές γνώσεις για να αντιληφτεί ότι η ΣΚΕΨΗ των «δημοκρατικών» φρασεοκόπων, των «αριστερών» και «επαναστατικών» αλαλαγμών, καθώς και των υστερικών του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού», ΕΙΝΑΙ διαποτισμένη από διπροσωπία και ψευτιά. 
Αυτή η «αριστερή» διπροσωπία μας έχει γίνει βρόχος στο λαιμό.

Είναι οι σύγχρονοι πορτοφολάδες της Ιστορίας, διότι κερδοσκοπούν αγρίως πάνω στην αγωνιστική αφρόκρεμα της Ιστορίας και των σοσιαλιστικών ιδεών… 

Ένας από τους πιο αντιπροσωπευτικούς τύπους αυτής της διπροσωπίας ( θρασύτατου πορτοφολά) είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Αυτό διατυπώθηκε πολύ παραστατικά στην παρακάτω καταγγελία: 

«O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!». 

Διαβάστε ΕΔΩ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2791.html 

Οι εκπομπές και η «σάτιρα» του Λαζόπουλου δεν αποτελούν μόνο τον «εκστασιασμό» της καπιταλιστικής σήψης, αλλά και τον «εκστασιασμό» των «αριστερών» διαστροφών της κερδοσκοπίας και της διπροσωπίας. 

Ο Λαζόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο αιχμηρά, καθεστωτικά όπλα της «αριστερής διαστροφής». 

Πουλάει από τη μια τα υποπροϊόντα της σήψης (και των νταβάδων που τον πληρώνουν) και από την άλλη επενδύει αυτό το εμπόριο με το λούστρο των αριστερών ιδεών και της σάτιρας… 

http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_80.html