Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΩΝΗ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 94 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ EFG ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

moonies elahiΜΙΩΝΗΣ: ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EFG!

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ 94 ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ EFG;

Εκτός από τα υπόλοιπα λαυράκια που βγήκαν από την κατάθεση του Σάμπυ Μιωνή στο Ισραήλ, υπάρχει πλέον ένα τεράστιο θέμα. Το περιβόητο “fund” CMA, ανήκει στην EFG.

Υποτίθεται ότι το Custom House της Ιρλανδίας γνωρίζει τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τις καταθέσεις του Fund. Σύμφωνα με τον κυριο Καλαντζή, η επιτροπή ζήτησε αυτή την λίστα που βεβαίως είναι αμφίβολο εάν την έχουν. Πιθανότερο είναι να την έχει ο ιδιοκτήτης του Fund. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, μετά την ανακοίνωση της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής της Βρετανίας για ύπαρξη “94 προσώπων πολιτικού ενδιαφεροντος που ελέγχονται για ξέπλυμμα χρήματος και έχουν λογαριασμούς στην EFG, την ιδιοκτήτρια δηλαδή του επίμαχου Fund, θεωρείται επιβεβλημένη η ανάγκη να ζητήσει η επιτροπή την λίστα με αυτά τα 94 πρόσωπα, προκειμένου να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ! Εφ’ οσoν ακριβώς αυτός είναι ο ρόλος της Επιτροπής και η ιδιοκτησία του Fund (EFG) ελέγχθηκε στην …Βρετανία όπου βρέθηκαν τα “επίμαχα” στοιχεία.
Η απόφαση της ελεγκτικής αρχής, εδώ:

EFG: “Μα ξεπλένει χρήμα ο όμιλος Λάτση”; Εξέλιξη βόμβα από τα ευρήματα διεθνούς έρευνας!

Και το αγγλικό εδώ: http://www.fca.org.uk/news/efg-private-bank
Σε πανομοιότυπη περίπτωση μάλιστα το Πακιστάν εντόπισε πρόσωπο πολιτικου ενδιαφέροντος που ξέπλενε χρήμα μέσω της EFG! Το ρεπορτάζ εδώ:http://olympia.gr/2013/05/11/efg-3/

Η ΒΟΜΒΑ ΜΙΩΝΗ: Τα αμοιβαία αυτά κεφάλαια, τα οποία ακόμα  υφίστανται, δεν ξέρω ποια είναι. Έχω φύγει πριν τέσσερα χρόνια από την εταιρεία. Αυτό, βέβαια, μπορεί να σας το απαντήσει η EFG. Δεν έχουν ιδέα, γιατί όλοι ρωτάνε εμένα ή τη Μαρία και κανείς δεν έχει ερωτήσει την EFG που ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ζητηστε λοιπόν την λίστα. Τώρα.