Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκος Κωστόπουλος: "Διαγράψτε όλους του Δακίτες"


"Μετά την διαγραφή του Προέδρου μας, με το πρόσχημα του τραμπούκου, αφού όλοι οι Δακίτες συμμετείχαμε στη συγκέντρωση, ζητάμε να μας διαγράψουν όλους" αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Κωστόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

Η δήλωση αυτή έρχεται μία μέρα μετά τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

 

"Οι αγώνες το ήθος η αξιοπρέπεια δεν διαγράφονται!!! Η πολιτική μας ιδεολογία δεν διαγράφεται!!! Η συνδικαλιστική μας διαδρομή δεν διαγράφεται!!!

Το να συγκεντρωθούμε στα γραφεία της Λ. Συγγρού την Τετάρτη, ήταν ομόφωνη απόφαση της τριτοβάθμιας ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα όπου ανήκω", τονίζει ο Νίκος Κωστόπουλος.

 
Στη συνέχεια ο συνδικαλιστής τονίζει:

"Η διαγραφή του Προέδρου της ΔΑΚΕ με το αιτιολογικό του «τραμπούκου»!!! είναι το πρόσχημα του κόμματος. Ο λόγος του, τους ενοχλεί. Όταν ασκούν κριτική οι συνδικαλιστές στους πολιτικούς - βουλευτές είναι απαγορευτικό αφού τους «ενοχλείς» λέγοντας την αλήθεια εκφράζοντας θέσεις τις κοινωνίας.    

 Αυτό εκφράζουμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. Το να κάνουν κριτική οι πολιτικοί  στους συνδικαλιστές το βρίσκουν λογικό το αντίθετο δεν επιτρέπεται. Ο σχεδιασμός τους, πρώτα να απαξιώσουν τους συνδικαλιστές και μετά να περάσουν τις θέσεις του Μνημονίου είναι ξεπερασμένος!!! Οι Έλληνες πολίτες τους έχουν μάθει από την καλή και την ανάποδη!!!

Κάνοντας την αυτοκριτική μας, σαφώς και έχει ευθύνες το συνδικαλιστικό κίνημα, τις αποφάσεις όμως για τον Ελληνικό λαό τις παίρνουν οι πολιτικοί μας.

Μετά τη διαγραφή του Προέδρου μας, με το πρόσχημα του «τραμπούκου», αφού όλοι οι Δακίτες συμμετείχαμε στη συγκέντρωση ζητάμε να μας διαγράψουν όλους. Έχουμε ονόματα, ταυτότητα, συνδικαλιστική και πολιτική διαδρομή. Έχει χρέος ο κάθε εκλεγμένος Δακίτης να παίρνει δημόσια θέση για κάθε τι που θεωρεί λανθασμένο και αφορά τους εργαζόμενους και έχει σχέση με την αλλαγή θέσεων του κόμματος…Βιασμό στη συνείδησή μας δεν μπορούν να κάνουν!!!"

left.gr