Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


xartis_apoikion-1-nail

Χάρτες όπως ο παραπάνω ενοχλούσαν κι έτσι αφαιρέθηκαν από τα “σύγχρονα” βιβλία “Ιστορίας”…! Δεν έχει όριο πλεον ο αφελληνισμός του Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου… Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών.

Kαι αν βέβαια βγω εγώ και πω ότι οι χάρτες που αφαιρέθηκαν ως σωβινιστικοί, ή δεν ξέρω ΄γω τι άλλο, δεν ήταν ακριβείς, γιατί οι Έλληνες ζούσαν σε πολύ περισσότερα μέρη από αυτά που δείχνουν οι χάρτες με τις αποικίες, αφού οι Έλληνες όπου και αν πήγαιναν να στήσουν αποικία, Έλληνες βρίσκανε και γι αυτό οι αποικίες ευδοκιμούσαν, θα με πουν και πάλι γραφικό και φαντασμένο και όπλα τα σχετικά.

Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπεις αυτούς που υποτίθεται ότι είναι οι πνευματικοί ηγέτες των Ελλήνων να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Επειδή μάλιστα κανείς δεν διάβασε όλο το μνημόνιο, το “κρυφό μνημόνιο”, να μας πει κάποιος μέσα από τη ΝΔ που έχει άκρες να μάθει, αν η αλλαγή του νέου βιβλίου ιστορίας και του βιβλίου της γραμματικής, που θέλουμε τελικά να καταλάβουμε αν αυτά που είχαμε γράψει στέκουν ή όχι για την αλλαγή των γραμμάτων, είναι κάτι ποιυ επιβάλεται από τους κρυφούς όρους του μνημονίου που ήρθε με την μέθοδο της μισής αλήθειας.

Η μέθοδος της μισής αλήθειας που μας είπε ότι το δημόσιο τρώει τα λεφτά των Ελλήνων σε μισθούς κομματικών στρατών που διορίστηκαν σε μία δομή λειτουργείας που απαιτεί περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους από όσους θα απαιτούσε μία άλλη δομή λειτουργείας.

Αυτό είναι αλήθεια και το ότι υπερδανειστήκαμε είναι επίσης αλήθεια και ότι όλο το κόλπο ήτανε στημένο όχι για να μας πάρουν τα φυσικά αέρια αλλά για να μας κάνουν δούλους του δημοσίου ή όπως ανέκαθεν σας έλεγα μιάς μεγάλης και σίγουρης πολυεθνικής.

Και δεν θέλουν απλά να μας κάνουν δούλους, θέλουν να είμαστε μίζεροι και δυστυχισμένοι και πάνω απ΄όλα άθεοι, και θεομάχοι και πρόθυμοι να πάρουμε το τσιπάκι, αρκεί να μας πετάξουν ένα ξεροκόμματο για να το ροκανίζουμε όπως τα κοπρόσκυλα στους δρόμους.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία ούτε βελτίωση με τον τρόπο της νέας τάξης. Γι αυτό ο καλός Θεός των Ελλήνων, ο Τριαδικός Θεός της Ορθοδοξίας θα “καθαρίσει τον κόσμο και θα φροντίσει να χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι.

Όλα τα σημεία αυτό δείχνουν.

Χτυπούν τη γλώσσα μας, την ιστορία μας και την πίστη μας

Μας πολεμούν.

Θα χάσουν.

Mας φοβούνται

Είμαστε επικίνδυνοι κι απρόβλεπτοι.

Έχουν δίκιο

Μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές θέλησαν να μας “χαλάσουν”.

Προσπάθησαν κι απέτυχαν;

Όχι

Προσπάθησαν και πέθαναν.