Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε ο Συμπιλίδης από το ψηφοδέλτιο, αλλά έμεινε ο “Καραμανλοφάγος” Τσιτουρίδης… ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!


Από τον Πόντιο.

Η πίεση που ασκήθηκε στον Συμπιλίδη τον οδήγησε σε παραίτηση του από το ψηφοδέλτιο. Για τον ίδιο είναι προς τιμήν του που έβαλε τον εαυτό του κάτω από το υποτιθέμενο συμφέρον της παράταξης. Το όλο σκηνικό όμως ήταν ένα κάδρο παράνοιας και εξηγούμαστε.

Ποιοί πειράχτηκαν από την υποψηφιότητα Συμπιλίδη; Οι νεοδημοκράτες; Εάν είχε εκλεγεί η Ντόρα αρχηγός, θα το καταλαβαίναμε, αφού στις συνειδήσεις του κόμματος θα ήταν και μία τύποις αναγνώριση της πολιτικής Μητσοτάκη και μία καταδίκη της τότε στάσης του Αντώνη Σαμαρά. ΟΜΩΣ, με την ίδια (παρανοϊκή) λογική που κάποιοι ξιφούλκησαν εναντίον του Συμπιλίδη, θα έπρεπε να απαιτήσουν και την παραίτησηΣαμαρά!

Οι νεοδημοκράτες όμως εξέλεξαν ως πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά και όχι την κυρία Μπακογιάννη, δίνοντας οι ίδιοι την απάντηση τους. Και οι νεοδημοκράτες έχουν πολύ πιο νωπές τις μνήμες των “Καραμανλοφάγων” από ότι των “Μητσοτακοφάγων”, ειδικά μετά τον “θρίαμβο” Παπανδρέου που κάποιοι στην Ρηγίλλης εργάστηκαν μεθοδικά για να επιτευχθεί.

Ο κύριος Τσιτουρίδης λοιπόν που παραμένει, βγήκε παραμονή των εκλογών που κατέστρεψαν την Ελλάδα και έκανε τις κάτωθι ιστορικές δηλώσεις, απειλώντας ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις! Ότι δεν θα σιωπούσε άλλο! Ποζάροντας βεβαίως στο MEGA! Και ενώ όλοι ανέμεναν τις αποκαλύψεις Τσιτουρίδη που θα διέλυαν τον “κακό Καραμανλή”, Οι εκλογές έγιναν, ο Παπανδρέου θριάμβευσε, αλλά ο Τσιτουρίδης “ξέχασε” να μιλήσει… Προφανώς δεν χρειάστηκε, ο στόχος επετεύχθει.

Και ο κύριος Τσιτουρίδης είναι υποψήφιος σήμερα, ενώ ο Συμπιλίδης είχε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί. Δείτε τις επικές του δηλώσεις στο MEGA που κατά τη γνώμη μας ισοδυναμούν με 50 Πασοκικά σποτ τύπου “λεφτά υπάρχουν”: