Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος σε γυμνάσια και λύκεια


Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος σε γυμνάσια και λύκεια
Στις 21 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές - Τα δημοτικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου
Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος σε γυμνάσια και λύκεια
Στις 17 Μαΐου θα λήξει εφέτος το διδακτικό έτος στα γυμνάσια της χώρας, ενώ στις 15 Ιουνίου θα λήξει το διδακτικό έτος στα δημοτικά σχολεία. Αυτό έχει αποφασίσει το υπουργείο Παιδείας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Στις 17 Μαΐου όμως θα λήξουν τα μαθήματα στα λύκεια, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας θα ξεκινήσουν στις 21 του μήνα. Οπως έχει ήδη ακόμη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.
Από την άλλη πλευρά, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.
Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.