Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Για μετεκλογική κυβέρνηση Παπαδήμου μιλά ο Σκανδαλίδης

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη πριν από λίγη ώρα στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9" όπου είπε ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχτεί συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά".

Η δήλωση αυτή θέτει το ερώτημα αν όχι ο κ.Σαμαράς τότε ποιός; Μα φυσικά ο κ.Παπαδήμος τον οποίο έντεχνα προωθούν τα μεγάλα ΜΜΕ με διαδόσεις "χαμηλής εντάσεως" και με ερωτήματα στις δημοσκοπήσεις ότι θα επιθυμούσε ο κόσμος το κ.Παπαδήμο ως πρωθυπουργό και μετά τις εκλογές.


Συνεπώς ο κ.Σκανδαλίδης σήμερα μας έδωσε την κατευθυντήρια γραμμή των "αγνώστων κέντρων εξουσίας" ότι η δικία τους επιθυμία είναι να συνεχίσει ως πρωθυπουργεύων ο Λουκάς Παπαδήμος. Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δε την αλλάζεις.Το μόνο που θα αλλάξει θα είναι οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί με τη ΝΔ να παίρνει τις έδρες του ΠΑΣΟΚ
και το ΠΑΣΟΚ τις έδρες της ΝΔ.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=36732&Itemid=131
Το ερώτημα είναι τι γνώμη έχει για αυτό ο κ.Σαμαράς, θα θυσιάσει έτσι εύκολα την ευκαιρία του να γραφτεί το όνομά του στη λίστα των πρωθυπουργών; Γιατί όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι η Ευκαιρία είναι μια θεά με μαλλιά στο μέτωπο και καραφλή πίσω αν περάσει από μπροστά σου μετά είναι αργά για να τη πιάσεις.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr