Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΝΔ: Ο Παπακωνσταντίνου, όχι μόνον συμφωνεί με την τρόικα, αλλά και ήταν εν γνώσει του οι χθεσινέςδηλώσεις τους


«Δυστυχώς για τον κ. Γ. Πεταλωτή, η διάψευση των υβριστικών επιχειρημάτων του έρχεται από τον ίδιο τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Το χαρτί που κρατάω στα χέρια μου είναι το ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, λίγη ώρα μετά την προκλητική συνέντευξη Τύπου της τρόικας.

Με αυτό αποδεικνύεται ότι ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, όχι μόνον συμφωνεί με την τρόικα, αλλά και ήταν εν γνώσει του το σύνολο των χθεσινών δηλώσεων των εκπροσώπων της.

Δηλώσεις που προσέβαλαν την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Ακόμα: Ο ασόβαρος πρωταθλητής του ψεύδους κ. Γ. Πεταλωτής καλά θα κάνει να πάψει να βγάζει ανακοινώσεις λάσπης.

Για του λόγου το αληθές θυμίζω τι είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς στο Ζάππειο, τον Ιούλιο του 2010, για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, και σήμερα διαστρεβλώνει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος:

Λέει ο κ. Σαμαράς: “…αξιοποίηση δεν σημαίνει «εκποίηση». Δεν σημαίνει «να πουλήσουμε ασημικά».

Δεν σημαίνει να «βγάλουμε στο σφυρί» μνημεία ή χώρους που συνδέονται με την ιστορία μας ή με την εθνική μας ασφάλεια. «Αξιοποιώ» σημαίνει δίνω αξία σε κάποιο περιουσιακό στοιχείο που ως τώρα παραμένει ανενεργό ή απαξιώνεται...

…Και χωρίς το δημόσιο να χάσει την κυριότητα των ακινήτων του…”

Λυπούμαστε τον ασόβαρο κ. Γ. Πεταλωτή που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την τεράστια διαφορά των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας από την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές της από το ΠΑΣΟΚ…»