Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τους έκατσε στο λαιμό ο εναγκαλισμός Σαμαρά-Καραμανλή.







Σ
την ανάρτησή μας «Να γιατί κτυπούν τον Καραμανλή.» που δημοσιεύτηκε στις 23-5-2010, είχαμε επισημάνει ότι το σχέδιο των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων του συστήματος ΠΑΣΟΚ και των κορακίων τους, ήταν να αποψιλώσουν τον Αντώνη Σαμαρά από τον Καραμανλή και τον Καραμανλισμό που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσουν μετά να κάνουν πάρτι διαλύοντας τη Νέα Δημοκρατία, καθόσον, το ΟΧΙ του Αντώνη Σαμαρά στο επαίσχυντο και αποικιοκρατικό μνημόνιο, τον βάζει πλέον σε τροχιά εξουσίας, την οποία κανείς δεν μπορεί να ανακόψει.
Είχαμε από τότε επισημάνει τα πιο πάνω και.....
καλούσαμε ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά να κλείσει τα αυτιά του στα κοράκια του συστήματος, καθόσον οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Κ. Καραμανλή θα κατέστρεφε τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και τον ίδιο.
Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε τη σκληρή κριτική στα λάθη και στην ατολμία της προηγούμενης κυβέρνησης, έβαλε τελεία πλέον στην κριτική και πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας και τα θετικά αυτής της διακυβέρνησης.
Το αποτέλεσμα ήταν να εμπεδωθεί η ενότητα στο κόμμα και να επισφραγιστεί αυτή η ενότητα αφενός με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των συνέδρων στο πρόσωπο του κ. Καραμανλή, κατά την είσοδό του στο χώρο του Συνεδρίου, αφετέρου με τον περίφημο πλέον εναγκαλισμό μεταξύ του πρώην και του νυν αρχηγών στην έναρξη των εργασιών του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτό λοιπόν το μήνυμα της ενότητας στη Νέα Δημοκρατία και η δημόσια αποδοχή της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά από την Καραμανλική πτέρυγα, τίναξε στον αέρα τα σχέδια των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων του πολιτικού συστήματος και εξόργισε τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα κοράκια και παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που δεν πέτυχε η εκδούλευση στα αφεντικά τους.
Αρχικά οι πολιτικοί νταβατζήδες προσπάθησαν να παγιδέψουν τον Αντώνη Σαμαρά και να τον βάλουν να ψηφίσει ΝΑΙ στο προδοτικό μνημόνιο, ώστε να τον εξουδετερώσουν πολιτικά. Αφού δεν τα κατάφεραν και αντιλήφθηκαν ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ένας εξοργισμένος και αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα Αντώνης Σαμαράς, προσπάθησαν να τον αποδυναμώσουν, προκαλώντας ρήξη στις σχέσεις Σαμαρά – Καραμανλή.
Όμως αυτός ο ιστορικός εναγκαλισμός τους έκατσε στο λαιμό και τώρα εξοργισμένα τα υπαλληλικά κοράκια και παπαγαλάκια των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων βγαίνουν στα ΜΜΕ και κατηγορούν τον Σαμαρά για ταύτιση με την προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Να δείτε μάλιστα ότι θα προσπαθήσουν με δημοσκοπικές "φόλες" να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους.
Όσο όμως κάνουν πανικόβλητοι τέτοιες ανοησίες, γίνονται ακόμα πιο αστείοι.
http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/06/blog-post_9751.html