Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Όλη η κόλαση πρόκειται να ξεσπάσει! Τραγικό, Τρομακτικό και σχεδόν εδώ! Είστε έτοιμοι; (Βίντεο)
Μια μέρα σύντομα, θα ξυπνήσετε και θα ανακαλύψετε ότι οι τράπεζες έκλεισαν, και όλα τα χρήματά σας είναι «ιστορία». 

Θα συμβεί ξαφνικά, έτσι απλά. Για μήνες, άνθρωποι που γνωρίζουν μας προειδοποιούν για μια προσεχή μεγάλη οικονομική καταστροφή. Καθώς οι μήνες περνούν, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θα είναι μια μεγάλη καταστροφή. 

Βλέπουμε εμφανή σημεία και συμπτώματα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν όλα πέσουν σαν χάρτινος πύργος, θα είστε προετοιμασμένοι για το τι θα επακολουθήσει; 

Ποια θα είναι η αντίδρασή σας, όταν 
ο "Σατανικός" Στρατός φτάσει στην πόρτα σας;

Μην έχοντας προβλέψει μέτρα αφάλειας για τις οικογένειές τους, οι άνθρωποι πρόκειται να ενεργήσουν τρελά και βίαια. Πώς θα αντιδράσετε όταν τα παιδιά σας κλαίνε επειδή είναι πεινασμένα;

Ή το μωρό πεθαίνει επειδή δεν έχει πάρει τροφή για πολλές ημέρες; Δεν έχετε τρόφιμα, ηλεκτρικό και το φυσικό αέριο σας είναι κλειστό επειδή δεν έχετε πληρώσει. Εσείς και οι αγαπημένοι σας κρυώνετε και πεθαίνετε από την πείνα. Που θα μπορούσατε να φτάσετε για λίγη ζεστασιά και να δείτε τα στομάχια των παιδιών σας γεμάτα;


Αν δεν έχετε περάσει πολύ χρόνο να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα, ή να προσευχηθείτε γι 'αυτά, φίλοι μου, έχετε αυταπάτες. Πάρα πολλοί άνθρωποι σας προειδοποιούν για να σας αποπροσανατολίσουν, «Ω, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!" Ή, "Οι τρελοί συνωμοσιολόγοι! Δεν ξέρουν τι λένε! καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Μπορείτε να κάνετε κριτική σε αυτού του είδους τα άρθρα και να τα ειρωνεύεστε, ακόμη και να τα δυσφημείτε, και αυτό είναι εντάξει.

Επειδή όσοι από εμάς σας προειδοποιούν θα είναι έτοιμοι!! Περισσότερο από αυτό, θα αισθανόμαστε άνετα μέσα μας γνωρίζοντας ότι προσπαθήσαμε. Και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Κυριολεκτικά προειδοποιούμε, κραυγάζοντας όσο μπορούμε, όλους , όσο υπάρχει ακόμη χρόνος. Ακούτε;

ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ! 2013


Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ


Σε περιόδους κρίσης οι άνθρωποι αναζητούν ισχυρούς ηγέτες και απλές λύσεις. Τι γίνεται όμως αν οι λύσεις τους είναι ίδιες με τα λάθη που προκάλεσαν την ίδια την κρίση; Αυτή είναι η ιστορία της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης της εποχής μας, αυτό που μας περιμένει. Όταν η οικονομική φούσκα του κόσμου έσπασε, η λύση ήταν μείωση των επιτόκιων και άντληση τρισεκατομμύριων δολάριων στο άρρωστο τραπεζικό σύστημα. "Η λύση είναι το πρόβλημα, γι 'αυτό είχαμε ένα πρόβλημα στην πρώτη θέση". Για τον νομπελίστα Οικονομικών Vernon Smith, το Catch 22 είναι αυτονόητο. Όμως, τα επιτόκια έχουν πιάσει πάτο για πολλά χρόνια, και οι κυβερνήσεις ξεμένουν από καύσιμα για να τροφοδοτήσουν την οικονομία. "Οι κυβερνήσεις μπορεί να σώσουν τις τράπεζες, αλλά ποιος μπορεί να σώσει τις κυβερνήσεις;"

Σύμφωνα με τις προβλέψεις το χρέος όλων των χωρών θα φτάσει το 100% του ΑΕΠ μέχρι το επόμενο έτος. Ελλάδα και Ισλανδία έχουν ήδη καταρρεύσει, ποιος θα είναι ο επόμενος;

Η καταιγίδα που θα ταρακουνούσε τον κόσμο, ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, όταν το Κογκρέσο ώθησε την ιδέα της ιδιοκατοίκησης για όλους, με σκοπό την ενδυνάμωση εκείνων που δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις προκαταβολές. Η αγορά έπλασε ακόμη έναν όρο, Δάνεια NINA : "! Χωρίς εισόδημα, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, δεν υπάρχει πρόβλημα". "Θέλετε εκείνες τις διακοπές; Θέλετε να αγοράσετε μερικά καινούρια ρούχα; Χρησιμοποιήστε το σπίτι σας, όπως μια τράπεζα! "Γιατί να κερδίζετε χρήματα για να πληρώσετε για το σπίτι σας, όταν μπορείτε να κερδίζετε χρήματα απλά για να ζείτε σε αυτό; Με την κυβέρνηση να καλύπτει όλες τις ζημιές, θα έπρεπε να είσαι ανόητος να μην δανειστείς.

Τα χρόνια της ανάπτυξης ήταν ένα συνεχές party. Αλλά όταν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα, ως συνήθως, η Federal Reserve γέμισε πάλι την αγορά με ψεύτικο χρήμα. Για τον αναλυτή Peter Schiff, η συνέπεια της ευκαιριακής άμετρης δαπάνης ήταν απόλυτα σαφής: «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση τώρα, γιατί μέθυσαμε από όλο αυτό το αλκοόλ της Fed". Ωστόσο, αυτός και άλλοι εμπειρογνώμονες που ανησυχούσαν, χλευάζονταν κατά τη διάρκεια της άνθησης.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΒΙΒΛΙΚΏΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΌΝ


FEMA Προετοιμασία για καταστροφή Μέχρι τον Οκτώβριο; - "DHS στεγάζει Έναν στρατό», προειδοποιεί Συνταγματάρχης των Πεζοναυτών


ΕΞΟΜΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΕΝΌΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥ


Και, αν αυτό δεν είναι αρκετό, δείτε αυτό το πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε εδώ μόλις λίγες ημέρες πριν από το Live Free or Die: 


Η Μεγαλύτερη Τράπεζα Στον Κόσμο Ανακοινώνει Χρεοκοπία!!!

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η πιο ισχυρή τράπεζα σε ολόκληρο τον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε  «χρεοκοπία», σύμφωνα με την παρακάτω ιστορία  από τη  Γερμανία . 

Αυτό συνέβει γιατί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μόλις αποφάσισε ποσοτική χαλάρωση(QE infinity); 

Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε μια νέα εποχή, στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της χώρας μας, που δεν γίνεται  καν προσπάθεια να αποκρυφθεί, ούτε να σταματήσει.

 Η χρεοκοπία έχει ανακοινωθεί από την BIS(Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών).

Η απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να συνεχίσει επ'αόριστον να εκτυπώνει χρήματα ( εδώ  ) μπορεί να υπόκειται σε «άνωθεν εντολές».

Προφανώς, για τις  κεντρικές τράπεζες ξημερώνουν δύσκολες μέρες.

Πολύ δύσκολες.

Η πιο ισχυρή τράπεζα στον κόσμο, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες στη  τριμηνιαία έκθεση της για  το πιθανό τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα - και ταυτόχρονα περιγράφει την κατάσταση στις αγορές χρέους ως εξαιρετικά κρίσιμη. 

Τα «έκτακτα μέτρα από τις κεντρικές τράπεζες" - γνωστά και ως  ανεξέλεγκτη εκτύπωση χρήματος - ξύπνησαν στις αγορές την ψευδαίσθηση ότι η μαζική ρευστότητα που διοχετεύεται στην αγορά θα μπορούσε να επιλύσει τα θεμελιώδη προβλήματα (περισσότερα για την τεράστια αύξηση του χρέους -  εδώ  ).

Αυτές οι ξεκάθαρες κουβέντες ίσως να έκαναν τον Ben Bernanke και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοικτής Αγοράς, την Fed να φοβηθούν. Αντί, όπως αναμενόταν, να ανακοινωθεί επίσημα  το τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος,  η Fed αποφάσισε να συνεχίσει όπως πριν.  Όλα τα προβλήματα έτσι, όμως, μόνο αυξάνονται.

Επειδή η BIS,  προφανώς δεν γνωρίζει πώς να βάλει το τζίνι πίσω στο μπουκάλι, αξίζει να ακούσουμε εκείνους που αποτελούν μέρος του συστήματος - οι οποίοι δεν έχουν πια επίσημα καθήκοντα και ως εκ τούτου είναι περισσότερο σε θέση να τα πουν όπως ακριβώς είναι. 'Οπως τον πρώην επικεφαλή οικονομολόγο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), τον William White, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την  με τη λέξη BIS.  

Οι δηλώσεις του δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια ανακοίνωση του μεγάλου κραχ.
Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas


Πηγή

πηγή

http://attikanea.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6584.html#more