Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο ο Β. Πούτιν έδωσε εντολή στους αρχηγούς των ΕΔ της χώρας να περιελθουν άμεσα από την κατάσταση "Local πόλεμο" που ευρίσκοντο μέχρι σήμερα, σε"Περιφερειακό πόλεμο". Σε λίγο περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "περιφερειακό πόλεμο" ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. Είναι δεδομένο ότι μιλάμε για την Μέση Ανατολή:

Δεδομένων των ξένων αλλαγές στην πολιτική των τελευταίων ετών και νέες εθνικές προτεραιότητες για την ασφάλεια, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τώρα ένα εντελώς νέο σύνολο των στόχων που θα μπορούσαν να κατανέμονται στις εξής τέσσερις κύριες διαστάσεις:

  1. αποτροπή των στρατιωτικών και πολιτικών απειλών για την ασφάλεια ή τα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας

  2. Στήριξη οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας

  3. Τοποθέτηση άλλων-από-τον πόλεμο ενέργειες επιβολής

  4. Χρησιμοποιώντας στρατιωτική δύναμη

Ειδικά των συνεχιζόμενων παγκόσμιων στρατιωτικών και πολιτικών βάρδιες επιτρέπουν μεταλλάξεις των προαναφερθέντων στόχων. Δικαιολογημένα, οι υπάρχουσες καυτά ζητήματα εθνικής ασφάλειας φαίνεται να είναι ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη από το χαρακτήρα.

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτρέπουν τον πόλεμο και πολιτικο-στρατιωτικές απειλές, καθώς και την παροχή για την εθνική ασφάλεια μέσα από την εκτέλεση των ακόλουθων καθηκόντων:

  • παρακολούθηση της αύξησης πολιτικο-στρατιωτικές εντάσεις και την αποκάλυψη πολεμικές προετοιμασίες για να επιτεθεί τη Ρωσική Ομοσπονδία και / ή των συμμάχων του?

  • διατήρηση της M9, το καθεστώς, επιχειρησιακή διαθεσιμότητα και mobilizational ετοιμότητα των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων και των σχετικών δυνατοτήτων υποστήριξης για να διασφαλίζουν τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία τους? κρατώντας το C2 συστημάτων έτοιμων προς προκαλούν τα επιθυμητά απώλειες για τον επιτιθέμενο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες?

  • διατήρηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων, τον πόλεμο και mobilizational ετοιμότητα και την κατάρτιση των εν καιρώ ειρήνης γενικής δυνάμεις σκοπού στο επίπεδο αρκετά υψηλό για να κερδίσει πίσω τοπική επιθετικότητα?

  • εξασφαλίζοντας την ετοιμότητα για τη στρατηγική αναπτύξεις ως μέρος μιας προσπάθειας κρατικά να θέσει το έθνος σε μια βάση πόλεμο?

  • να προβεί σε ρυθμίσεις για να τεθεί σε εφαρμογή την εδαφική άμυνα.

  • Στήριξη της ρωσικής οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα διασπάται σε τα ακόλουθα καθήκοντα:

  • προβλέπει για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στις εμπόλεμες ζώνες και στις περιοχές των πολιτικών ή άλλου είδους αστάθεια?

  • δημιουργώντας το φιλικό περιβάλλον για τους Ρώσους κράτους ή της κυβέρνησης που σχετίζονται με οικονομικές δραστηριότητες?

  • διαφύλαξη ρωσικά εθνικά συμφέροντα στα χωρικά ύδατα, την υφαλοκρηπίδα, αποκλειστικές οικονομικές ζώνες και το Ocean World?

  • μεταβλητή running κλίμακας ενέργειες επιβολής σκηνοθεσία του Ρώσου Προέδρου για τη διασφάλιση ζωτικών εθνικών οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων?

  • στάσης και την διεξαγωγή ενημερωτικών ζυγισμένες πράξεις.

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να αναλάβουν τις ακόλουθες ενέργειες επιβολής ειρήνης:

  • ζουν μέχρι και τις δεσμεύσεις σύμφωνα με τις σχετικές διεθνείς υποχρεώσεις της Συνθήκης και διακυβερνητικές συμφωνίες?

  • καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, πολιτικού εξτρεμισμού και των αποσχιστικών τάσεων? πρόληψη και τη θέση σε δραστηριότητες δολιοφθοράς έλεγχο και τρομοκρατικές πράξεις?

  • αναλαμβάνοντας τη μερική ή πλήρη πραγματική στρατηγική ανάπτυξης, τη διατήρηση της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των πυρηνικών δυνατοτήτων αποτροπής?

  • τρέχει UN / CIS εντολή πράξεις peace-keeping/peace-enforcement ενώ λειτουργεί είτε ως μέρος ενός συνασπισμού που έχει συσταθεί από μια διεθνή ρωσο-συμμετείχε οργάνωση ή σε μια ad-hoc βάση?

  • εξασφαλίζοντας ένα στρατιωτικό νόμο / καθεστώς έκτακτης ανάγκης σε μία ή περισσότερες συστατικές μονάδες της Ρωσικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με ρητές οδηγίες από την Εθνική Αρχή Command?

  • διαφύλαξη των εθνικών συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον αέρα και υποβρύχια μέσα?

  • την επιβολή των διεθνών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ?

  • πρόληψη των φυσικών καταστροφών και άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, τη διαχείριση των συνεπειών τους.

Η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκπαιδευμένοι να συμμετέχουν άμεσα στα ακόλουθα είδη των ενόπλων συγκρούσεων:
ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Μια μορφή της σύγκρουσης εξαπέλυσε την επίλυση των πολιτικών, εθνοτικών, θρησκευτικών, εδαφικά και άλλα το είδος της διαφοράς μέσω της χρήσης των όπλων, με τη χώρα (χώρες) που συμμετέχει στις σχετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις έρχονται μικρή για να αφήσει τις εντάσεις να κλιμακώνονται στο ειδικό καθεστώς γενικά γνωστό ως τον πόλεμο. Σε μια ένοπλη σύγκρουση των αντιμαχόμενων πλευρών συνήθως επιδιώκουν τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων. 
Μια ένοπλη σύγκρουση μπορεί να προκληθεί από μια κλιμάκωση της ένοπλης περιστατικό, συγκρούσεις στα σύνορα, περιορισμένη ένοπλες διαμάχες ή αψιμαχίες, όπου αναζητούνται λύσεις με τη χρήση βίας. 
Μία ένοπλη σύγκρουση μπορεί να είναι διεθνείς (με εμπλέκονται δύο ή περισσότερες χώρες να είναι) ή (με αντίθετες κόμματα που παίρνουν τα όπλα μέσα στην ίδια χώρα για να επιτύχουν τους στόχους τους).

Εμφύλιος πόλεμος
Ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες χώρες επιδιώκουν περιορισμένη πολιτικούς στόχους, όπου οι πολεμικές επιχειρήσεις γενικά διώκονται εντός των ορίων των αντιμαχόμενων πλευρών. Φέρει κυρίως στις (εδαφική, οικονομική, πολιτική και άλλα) τα συμφέροντα των εμπλεκόμενων χωρών. 
Ένας τοπικός πόλεμος μπορεί να διεξαχθεί από τις δυνάμεις της εργασίας αναπτύσσονται στην περιοχή της σύγκρουσης, με μια επιλογή των χτίζεται επάνω τους μέσω των ενισχύσεων πετάξει / μετακινηθεί από άλλες περιοχές για να προβεί σε περιορισμένη στρατηγική ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων του έθνους. 
Υπό ορισμένες συνθήκες, οι τοπικοί πόλεμοι μπορεί να κλιμακωθεί σε μια περιφερειακή ή μεγάλης κλίμακας πόλεμο.

Περιφερειακό πόλεμο
Ένας πόλεμος μεταξύ δύο ή περισσοτέρων η δεδομένη χώρες της περιοχής (ομάδες χωρών) που λειτουργούν με τη χρήση είτε του εθνικού είτε συμμαχικές στρατιωτικές δυνάμεις διοικούσε τόσο συμβατικών όσο και πυρηνικές δυνατότητες σε μια ενιαία περιοχή που οριοθετείται από τα νερά των θαλασσών / ωκεανών και της αεροδιαστημικής, με οι αντιμαχόμενες πλευρές επιδιώκουν κρίσιμες στρατιωτικές και πολιτικούς στόχους. Ένας περιφερειακός πόλεμος απαιτεί ένα ολοκληρωμένο ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων και των οικονομικών δυνατοτήτων, καθώς και η ενισχυμένη εμπλοκή των υλικών πόρων και ηθικού θάρρους στη διάθεση των εμπόλεμων χωρών. Σε περίπτωση που τυχόν πυρηνικά υπάρχουν χώρες ή των συμμάχων τους τυχαίνει να συμμετάσχουν σε ένα περιφερειακό πόλεμο, ένας τέτοιος πόλεμος μπορεί να χαρακτηρίσει την απειλή / κινδύνου των πυρηνικών όπλων που τελικά χρησιμοποιείται.

ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΟ
Ένας πόλεμος μεταξύ των συνασπισμών χωρών ή μεγαλύτερες δυνάμεις στον κόσμο. Μπορεί να προκληθεί από την κλιμάκωση της ένοπλης σύγκρουσης, σε τοπικό ή περιφερειακό πόλεμο μέσω ενός σημαντικού αριθμού των χωρών από διάφορες περιοχές του κόσμου είναι πράγματι εμπλέκονται. Σε μια μεγάλης κλίμακας πόλεμο, οι αντιμαχόμενες πλευρές θα προβεί σε ριζική στρατιωτικών και πολιτικών στόχων. Αυτό θα απαιτούσε η συμμετέχουσες χώρες κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων τους υλικό και ηθικό θάρρος.
σύγχρονη ρωσική αμυντικό σχεδιασμό, ενώ είναι αντανακλαστική του ρεαλιστική κατανόηση των υπαρχόντων πόρων και των δυνατοτήτων της Ρωσίας, βασίζεται στην υπόθεση ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με άλλες εθνικές στρατεύματα θα πρέπει να είναι έτοιμη να αποκρούσει την επιθετικότητα και την ήττα ο επιτιθέμενος. Εκτός αυτού, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να είναι έτοιμες να εξαπολύσουν ενεργό (επιθετικά και αμυντικά) οι εργασίες υπό οποιοδήποτε σενάριο των ένοπλων συγκρούσεων που εξαπέλυσε και ασκούνται υπό τους όρους του αντιπάλου καταφεύγει σε μαζική χρήση της σύγχρονης και προηγμένης φονικά όπλα, με διάφορα όπλα μαζικής καταστροφής κάνει δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ειδικότερα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να διατηρήσει τη δυνατότητα να:
- αποτελεσματικά μισθών δύο ταυτόχρονες ένοπλες συγκρούσεις οποιουδήποτε τύπου σε καιρό ειρήνης ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μέσω της χρήσης των έτοιμων δυνάμεων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη στρατηγική ικανότητα αποτροπής, διατηρώντας την ετοιμότητα των δυνάμεων (άλλα στρατεύματα ) και την αποχή από τη συμμετοχή call-up ενισχύσεις.Επιπλέον, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να επιτάσσει τη δυνατότητα να διεξάγει ειρηνευτικές αποστολές, ενώ λειτουργεί είτε ως μέρος μιας πολυεθνικής αίρεση ή χωρίς βοήθεια?
- αναλάβει στρατηγικές αναπτύξεις να θέσει σε έλεγχο κλιμάκωση των εντάσεων με την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των στρατηγικών όπλων αποτροπής και ελιγμούς των δεσμευμένων έτοιμα δυνάμεις στην περίπτωση της αύξησης των στρατιωτικών, πολιτικών και στρατηγικών απειλών.
- κτύπησε πίσω επιθετικότητα αεροδιαστημικής σε καιρό πολέμου με τη χρήση των διαθέσιμων δυνάμεων, και ταυτόχρονα δίωξη δύο τοπικούς πολέμους μετά την ολοκλήρωση της πλήρους πραγματική στρατηγική ανάπτυξης των ρωσικών ενόπλων Δυνάμεις.