Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε η 13 χρονη Χριστίνα

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση  της 13χρονης Χριστίνας.
Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 23:00 της Πέμπτης σε δάσος στην περιοχή Λουτρά, στο Παγγαίο όρος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της. ....

Ωστόσο, άφαντος παραμένει ο 23χρονος Αλβανός Μarjon Ajazi, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό την αρπαγή του μικρού κοριτσιού.
Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη της Χριστίνας 
Η υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Κυριακή από το σπίτι της στα Σπάτα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του κοριτσιού με την καθοριστικής σημασίας βοήθεια του πρώην εργοδότη του Αλβανού, ο οποίος ήταν στο παρελθόν βοσκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση ματ που οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό της 13χρονης ήταν η επίσκεψη του 23χρονου δράστη στον πρώην εργοδότη του. Ο Αλβανός μετέβη στο Παγγαίο Όρος και ζήτησε από τον άνδρα ένα πιάτο φαγητό. Ωστόσο, οι Αρχές είχαν ενημερώσει τον πρώην εργοδότη με τον οποίο είχαν συνεννοηθεί ότι στην περίπτωση που παρουσιαστεί ο Αλβανός σε εκείνον, να του  πρότεινε να φέρει την μικρή για να την φιλοξενήσει, προκειμένου να μην κοιμηθεί στο δάσος. Ο 23χρονος συμφώνησε και μαζί με τον γιο του εργοδότη κατευθύνθηκαν στο μέρος όπου βρισκόταν η 13χρονη Χριστίνα. Εν τω μεταξύ η Αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και έσπευσε στην περιοχή, αναζητώντας το κορίτσι και τον Αλβανό. Ο 23χρονος εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν  την ανήλικη.
Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 23χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.