Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σκουριές: Με το Ελληνικό χρυσάφι θα πληρώνουν τα χατζάρια τους οι τσέτες.


Χαρίζουν το χρυσάφι των Ελλήνων στους χρηματοδότες των ισλαμοφασιστών γενοκτόνων του πλανήτη!

Γενίτσαροι, επίορκοι καιροσκόποι γεμίζουν τα σεντούκια των σουλτάνων.

Στις Σκουριές ανοίγει η σύγχρονη Κερκόπορτα.

Δημοσίευμα – σοκ της Washington Post αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά κρύβουν: Το Κατάρ χρηματοδοτεί τις πλέον θηριώδεις συμμορίες ισλαμιστών με άφθονο χρήμα. Οι βάρβαρες οργανώσεις που ευθύνονται για γενοκτονίες στην Ερυθραία, στην Σομαλία, σφαγές αμάχων στην Νιγηρία, στην Συρία αλλά και την Λιβύη λαμβάνουν βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την “μετριοπαθή” κυβέρνηση του Κατάρ, γεγονός που βγαίνει στην επιφάνεια μετά την απομάκρυνση της Κλίντον!

Τι σημαινει αυτό; Ότι τα δισεκατομμύρια που αναμένεται να κερδίσουν από την σκανδαλώδη συμφωνία στις Σκουριές, θα γεμίσουν τα σεντούκια των νεοσουλτάνων που μεθοδικά φτιάχνουν στρατούς γενοκτόνων. Τους ίδιους στρατούς που έκαναν ακόμα και τον Δαρβίνο να παρατηρήσει αηδιασμένος ότι “για να σωθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός, πρέπει να εξαφανιστεί η τουρκική φυλή από τον πλανήτη”.

Qatar islamists

Έτσι λοιπόν, η περιβοητη συμφωνία που έγινε στο μέγαρο Μαξίμου και αφορούσε την εκποίηση της εθνικής περιουσίας δια χειρός του ίδιου του Παπανδρέου, αντίκειται βάναυσα όχι μόνο στα οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά στην ίδια την ουσία του Ελληνισμού.

Πως είναι δυνατόν οι κληρονόμοι της επιτομής του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού να γίνονται συνένοχοι σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Ποιό “μεροκάματο” μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την έμμεση χρηματοδότηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας;

Με ποιό δικαίωμα ο πλούτος της Ελληνικής Γης που διαφυλάχθηκε με ποταμούς αίματος αγωνιστών και ηρώων πέφτει στα βέβηλα χέρια εκτελεστών της πλέον μισανθρώπου πολιτικής;

Λεπτομέρειες θα πείτε… Η σύγχρονη Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Πάχτα και τον Παπανδρέου…