Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Μεγαλο-αριστεροί, το ισοδύναμο του ΣαμαράΤους πρωτοθαυμάσαμε ξημερώματα Μεταπολίτευσης να κολυμπούν αλλαλάζουσες σειρήνες, πλάι σε Σχεδίες Κομμουνιστικών και Σοσιαλιστικών Ιδεών και Αρχών.

Αργότερα διαπιστώσαμε πως αοράτως επιβιβάστηκαν ως ναυαγοί επαναστάτες - θλιμμένοι και ταλαιπωρημένοι- στο "δυναμικότερο" και ταχύτερο Πασοκ μέχρι χτες, και της εθνικής Συγκυβέρνησης σήμερα... μάρτυρες και υπερασπιστές της καθώς πρέπει "αλλαγής" ή του "εκσυγχρονισμού" ή της "σωτηρίας" ημών των αδελφών τους, διεφθαρμένων σωμάτων και πεπνιγμένων ψυχών.

Σήμερα, Μεταπολιτευτικό σούρουπο πια, τους "καμαρώνουμε" κομψευόμενο πλήρωμα καπεταναίων, ύπαρχων και πρώτων, στο πολυτελές κρουαζερόπλοιο του Αστικού Συστήματος.

Μεγαλο-αριστεροί που απέρριψαν το "βυθίσατε το HORA", ώσπου να αποδεχτούν το "βυθίσατε τη ΧΩΡΑ".

Μεγαλο-αριστεροί που χλεύασαν το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο", ώσπου να υπηρετήσουν την Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση και το τέκνο αυτής, Νεοφιλελευθερισμό.

Μεγαλο-αριστεροί-Κυνηγοί πάσης μορφής Εξουσίας.
Δυνάστες προς τους Κάτω.
Γλείφτες προς τους Πάνω.

Μεγαλο-αριστεροί που ποιούν την νήσσα όταν μας επιβάλλουν πατριωτικά προγράμματα Εξαθλίωσης και Υποταγής και τα λιοντάρια όταν τους προσφωνούμε με το πραγματικό τους όνομα:
ΕΦΙΑΛΤΕΣ.