Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ηγετική εμφάνιση Καραμανλή στην ομιλία Σαμαρά

Ηγετική εμφάνιση Καραμανλή στην ομιλία Σαμαρά
Τι συνέβη μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας…Σχόλια προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα που δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ερχομός του πρώην πρωθυπουργού έγινε μαζί με τον βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανό. Μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα όλοι σηκώθηκαν όρθιοι κι άρχισαν να χειροκροτούν με ενθουσιασμό τον κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δείχνει ότι είναι παρών και εγγυάται την ενότητα της παράταξης.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό το γεγονός δεν προκάλεσε μόνο χαμόγελα αλλά και προβληματισμό σε στελέχη της ηγετικής ομάδας, τα οποία δεν χάρηκαν πολύ με την υποδοχή προς τον πρώην πρωθυπουργό.
Αφού τελείωσε η ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν στους διαδρόμους της Βουλής ότι αν στις επόμενες εκλογές πέσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία με ενεργό ρόλο.
Αυτά συμβαίνουν και παρά την προεκλογική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού ότι ενισχύει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και του κόμματος.
newsbomb.gr
http://olympia.gr/2012/05/11/%ce%b7%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb/