Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Debevoise & Plimpton, Goldman Sachs και οι σκελετοί στις ντουλάπες Σημίτη-Παπαδήμου-Siemens "υπαγορεύουν" το νέο Μνημόνιο!..




Oι λαδωμένοι του Χριστοφοράκου διαπραγματεύονται με τη Μέρκελ  την υποδούλωση της χώρας!

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Και δεν μιλάμε μόνο για το πολιτικό προσωπικό αλλά και για τα νομικά γραφεία, τις εταιρείες διαχείρισης κρίσεων και όλους όσους εμπλέκονται στο νέο Μνημόνιο και διατηρούν σχέσεις διαπλοκής με το μιζοσύστημα.

Η μεγάλη σύγκρουση για το νέο Μνημόνιο και την επικυριαρχία της χώρας είναι ανάμεσα στους Αμερικανούς και τη Μέρκελ και έχει να κάνει με τα στοιχεία που διαθέτει το περίφημο γραφείο Debevoise Plimpton και η Goldman Sachs.
H πρώτη διαθέτει τα συγκλονιστικά στοιχεία με τις απανταχού μίζες  της Ζίμενς και η δεύτερη ολόκληρο το φάκελο της λαθροχειρίας με την οποία μπήκαμε στον ΟΝΕ και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε η ίδια καθ’ υπόδειξη των Σημίτη –Παπαδήμου.

Οι Αμερικανοί επιχειρούν να εκβιάσουν τη Μέρκελ να βάλει το χέρι στη τσέπη για την Ελλάδα κραδαίνοντας τα στοιχεία του νομικού γραφείου ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος  έχοντας τον Σαρκοζί στο πλευρό της απειλεί να ανατινάξει την Goldman Sachs!
Παγκόσμιο μπάχαλο…
http://kourdistoportocali.com/articles/9701.htm