Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Εφεξής θα μιλούμε για εθνοκάθαρση.!!!!! -


Εφεξής θα μιλούμε για εθνοκάθαρση...

Στο ένα εκατομμύριο ανέργους του Ιδιωτικού τομέα, τους νοικοκυραίους που έχασαν τα μαγαζιά τους, τους Stager, τους συμβασιούχους τώρα έρχεται να προστεθεί νέο αίμα από 15 χιλιάδες οικογένειες Δημοσίων υπαλλήλων.

Σε πόσους από αυτούς η ανέχεια θα αφήσει βλάβη και θα υποβαθμίσει την υγεία τους; Πόσες αυτοκτονίες πόσα καρδιακά πόσα εγκεφαλικά να μετράμε μέχρι τώρα;

Χρειάζεται καταμέτρηση!
Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές από το κλείσιμο νοσοκομείων και το περιορισμό της
φαρμακευτικής δαπάνης είναι προφανώς ανυπολόγιστο και αυξάνει συνεχώς. Χρειάζεται καταμέτρηση!
Το κόστος από την απώλεια μορφωτικού επιπέδου δηλαδή Ελληνικού πολιτισμού και πολιτιστικών στοιχείων από το κλείσιμο σχολείων και σχολών είναι ανυπολόγιστο και αυξάνει συνεχώς. Χρειάζεται καταμέτρηση!

Πόσο θα επηρεαστούν οι Γεννήσεις, οι Γάμοι, πόσο θα αυξηθούν οι Θάνατοι πόσοι θα οδηγηθούν σε εθελούσια έξοδο από την χώρα; Χρειάζεται καταμέτρηση

Δεν μιλάμε πλέον για δημοσιονομική προσαρμογή αλλά για εθνοκάθαρση στην βάση αποτυχημένων πειραματισμών και γκεμπελικής προπαγάνδας όπως αποδείχτηκε. Ένα έθνος “αναμορφώνεται” και “καθαρίζει” με μια ηγεσία κουίσλιγκ στα πλαίσια ενός σχεδίου που διαμορφώνεται από τους ισχυρούς το πλανήτη εν αγνοία του Ελληνικού λαού.

Και μια καταμέτρηση είναι αρκετή για να στείλει πολλούς στο Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Χρειάζεται μια επιτροπή που θα συγκεντρώσει στοιχεία και μαρτυρίες και θα οδηγήσει την υπόθεση στο δικαστήριο με τα ερωτήματα:

Υφίσταται γενοκτονία με οικονομικά μέσα; Υπήρξε προσπάθεια εξάλειψης μιας μη επιθυμητής ομάδας από την ευρωπαϊκή ιστορία;
Αν σε λίγο καιρό σε μια απογραφή βρεθούμε να είμαστε αισθητά λιγότεροι Έλληνες, αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα αποδεικνύει τα παραπάνω.

Εφεξής δεν θα μιλάμε για μνημόνιο ή για μια οικονομική ή δημοσιονομική πολιτική που τους δίνει άλλοθι.
Εφεξής θα μιλούμε για εθνοκάθαρση και για διώξεις σε βάρος ενός πολιτισμού ενός τρόπου ζωής και ενός έθνους που χαρακτηρίστηκε ήδη από τους ίδιους τους εταίρους μας “ειδική περίπτωση”, Ενός έθνους που δέχθηκε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (PIGS) από πληθώρα ευρωπαϊκών εντύπων και ευρωπαίων αξιωματούχων.

Και εάν “το περάσουμε” αυτό στην Ιστορία της Eυρώπης θα έχουμε πετύχει μια τεράστια νίκη για εμάς, μια διαχρονική νίκη για τον Ελληνισμό και τεράστια νίκη της ανθρωπότητας σε βάρος των νομισμάτων.
Υ/Γ: Με την κατηγορία της εθνοκάθαρσης ανοιχτή αυτοί θα πρέπει να απολογούνται εφεξής.!!!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/02/blog-post_6405.html