Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ στο πλευρό Καμμένου, κατά την δίκη με τον Τσουκάτο.


Σε μία δίκη – ντροπή και πρόκληση για την δημοκρατία, κατα την οποία ο εκφραστής της πολιτικής απρέπειας και αδιαφάνειας, ενσαρκωτής αυτού που γράφτηκε με μελανά γράμματα στην ιστορία ως “εκσυγχρονισμός”, διώκει τον άνθρωπο που αποκάλυψε την εκσυγχρονιστική σηπεδόνα τον Πάνο Καμμένο, η Σοφία Βούλτεψη, η Κυρία της Ελληνικής δημοσιογραφίας έκανε την διαφορά.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα εκπροσωπείται από ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο ενσωματώνονται 163 πολιτικά πρόσωπα που σύμφωνα με την κατάθεση Χριστοφοράκου στο Μόναχο, είχαν αδιαφανείς σχέσεις με την Siemens, ο κομιστής κύριος Τσουκάτος συνεθλίβει στην αίθουσα από την κατάθεση – καταπέλτη της φλογερής πατριώτισας.

Την ώρα που η πατρίδα σύρεται σε Εθνική ταπείνωση από την κυρία Μέρκελ στα χέρια της οποίας βρίσκεται η κατάθεση Χριστοφοράκου ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ αλλά και εκατοντάδες μαχητές του διαδικτύου βρέθηκαν στο πλευρό του Πάνου Καμμένου σε μία δίκη που όλοι περίμεναν ότι θα αναβληθεί. Για πολλοστή φορά, αφού το σύστημα των επίορκων, των βιαστών της πατρίδας θέλει πάση θυσία να αρνησιδικήσει πιστεύοντας ότι θα κάμψει την αντίσταση του Καμμένου κρατώντας τον σε ομηρία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι αγωγές μαμούθ των εντιμότατων συγγενών και φίλων της οικογενείας Παπανδρέου (και άλλων;) που αφορούν τις αποκαλύψεις για τα CDS. Πίστευαν οι δύστυχοι ότι όλοι οι Έλληνες είναι εξαγοράσιμοι, εκβιάσιμοι ή φοβισμένοι σαν τους Μαντέληδες των εθνικών υποχωρήσεων.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Αρκεί ένας Καμμένος και μία Βούλτεψη να φέρουν την άνοιξη, θα αναρωτηθείτε…

Την απάντηση την έχει δώσει ο Ηράκλειτος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Είς εμοί μύριοι, εάν άριστος εί.

http://olympia.gr/2012/02/07/voultepsi-kammenos/