Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: “ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ”…”Ε, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ”!!

2

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

Ενώ όλοι έχουν τα μάτια στραμμένα στη Νέα Δημοκρατία για τις διαρροές, η βόμβα μεγατόνων φαίνεται ότι σκάει στο ΠΑΣΟΚ, με την απάθεια (αν όχι την ανοχή) του Γιώργου Παπανδρέου!!

Δεκάδες λοιπόν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση και το πακέτο, σε μία ύστατη προσπάθεια απεμπλοκής τους από την θανάσιμη μέγγενη του μνημονίου!

Αν το σκεφτεί κανείς, δεν είναι καθόλου παράλογο αυτό το σενάριο, αφού είναι η τελευταία τους ευκαιρία να …επιβιώσουν (πολιτικά εννοούμε)!

Σε αυτή την περίπτωση, οι προβολείς θα πέσουν στην τρικυμία της Γαλάζιας ΚΟ, που είναι αμφίβολο εάν θα δεχθεί να μπει στο κάδρο της λαϊκής οργής, την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες ήταν αυτοί που έφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία.

Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμμία εμπλοκή σε ανίερες διασυνδέσεις με το σάπιο τραπεζικό σύστημα ούτως ώστε να μολύνει το όνομα του και των απογόνων του εις το διηνεκές για να συνεχίσουν οι διάφοροι τραπεζίτες όπως π.χ. ο κύριος Σάλλας ή ο κύριος Ράπανος να ζουν στην χλιδή υμνώντας το φάντασμα του εκσυγχρονισμού.

Θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν ανθρώπινοι στόχοι οι βουλευτές, ειδικά της λαϊκής δεξιάς.

http://olympia.gr/2012/02/09/shock/