Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν το νέο Μνημόνιο

3
Κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν το νέο Μνημόνιο
Την απόφασή τους να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο ανακοίνωσαν οι βουλευτέςς του ΠΑΣΟΚ, Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης, Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ξάνθης Τσετίν Μάταντζη και Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης. Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε σύσκεψη 25 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έχουν την πρόθεση κι αυτοί να μην ψηφίσουν. Αναμένονται επίσημα νεότερα.

Παρόμοια ανακοίνωση έκανε και η ανεξάρτητη βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, η οποία δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση στην επικείμενη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, που προγραμματίζεται για την Κυριακή.

Σε ότι αφορά την παραίτησή του που νωρίτερα ανακοίνωσε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Π.Στασινός, διαφωνώντας με τα νέα μέτρα, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος επιλαχόντας Χρ. Γκόγκας (αρχικά αρνήθηκε, όπως κι ο πρώτος επιλαχόντας Γιάννης Παπαλέξης, νυν δήμαρχος Άρτας) δέχτηκε και θα τον αντικαταστήσει!
Αναβλήθηκαν στο μεταξύ για αύριο, λόγω της τεταμένης κατάστασης, οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνονταν σήμερα.
http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=6212