Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κολοτούμπα Παπακωνσταντίνου: Ξαφνικά δεν ξέρει πότε θα βγεί η Ελλάδα στις αγορές!!



Σήμερα μετά από δεκάδες συνεντεύξεις ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να κάνει την κολοτούμπα και να τελειώσει με το ψέμμα που έλεγε εδώ και ένα χρόνο ότι η Ελλάδα θα δανειστεί από τις διεθνείς αγορές μέσα στο 2011 ή στο τέλος του 11 όπως έλεγε τελευταία.
Ουσιαστικά παραδέχεται σε συνέντευξή του στους Financial Times ότι
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!
Τόσους μήνες που τα λέγαμε και τα λέγανε όλοι, μιας και ήταν προφανές ακόμα και σε ερασιτέχνες αυτός επέμενε να μας παραμυθιάζει ότι θα δούμε φως στο τούνελ στο δεύτερο εξάμηνο του 2011!!!
Δεν έχουν περάσει μεγαλύτεροι ψεύτες από τους σημερινούς από την ελληνική πολιτική τους τελευταίους 2 αιώνες… ξεπέρασαν και τον μέγιστο λαοπλάνο Ανδρέα!
Τώρα λέει απλά ένα “ΔΕΝ ΞΕΡΩ” και καθάρισε!!!
Αυτός ο ερασιτέχνης κομπογιαννίτης συνεχίζει να είναι υπουργός Οικονομικών… λογικό!!!
Ποιος να τον αλλάξει;
Ο ΓΑΠ που είναι τρις χειρότερος;
Διαβάστε τι δήλωσε στους FT:
Το ζήτημα της επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές ομολόγων θα ξεκαθαρίσει μετά το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times. «Μία εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει πριν το καλοκαίρι και πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη βοήθεια στην Πορτογαλία», δήλωσε ο υπουργός.
Συνεχίζοντας, για το θέμα αυτό, είπε: «Μπορώ να καταλάβω όσους βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση και λένε, “δεν θα έχεις ποτέ μια αγορά (σ.σ.: για το ελληνικό χρέος)”, αλλά μπορώ επίσης να παραπέμψω στην εικόνα του περασμένου Οκτώβριου και Νοέμβριου, όταν τα spreads είχαν μειωθεί κατά 350 μονάδες βάσης μέσα σε 40 ημέρες, πριν αρχίσουν και πάλι να ανεβαίνουν».
Καλά θα μπορούσε να τους παραπέμψει και
στον Οκτώβριο του 2009, όταν τα spread ήταν στις 130-140 μονάδες…
αλλά δεν το θέλουμε
γιατί τότε Κυβερνούσε η ΝΔ και ο Καραμανλής που “κατέστρεψαν” την Ελλάδα
Και έχεις κάτι αφελείς σε στυλ Μυταράκη και βγαίνουν και ρίχνουν νερό στο μύλο αυτών των νεκροθαφτών της χώρας