Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Άγρια ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Πτολεμαιδας, βίντεο


Την 07:59΄ ώρα της 15-4-2011 στην Πτολεμαΐδα δύο (2) άγνωστα άτομα, των οποίων τα χαρακτηριστικά ήταν καλυμμένα, με προστατευτικό κράνος και κουκούλα αντίστοιχα, επιβαίνοντες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 13-4-2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Συκεών Θεσ-νίκης, διέπραξαν ληστεία στην ..
Εθνική Τράπεζα Πτολεμαΐδας.


Συγκεκριμένα, προσέγγισαν την κεντρική είσοδο της Τράπεζας, αποβιβάστηκαν από την μηχανή και επιχείρησαν ανεπιτυχώς με βαριοπούλα να σπάσουν την προθήκη δίπλα στην κύρια είσοδο της Τράπεζας. Με όπλα που έφεραν μαζί τους πυροβόλησαν στον αέρα δύο (2) φορές για εκφοβισμό και εισήλθαν εντός από την κεντρική είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή. Πλησίασαν τον κεντρικό ταμεία και τον διευθυντή του καταστήματος, τους οποίους και τραυμάτισαν με το κοντάκι του όπλου και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια σπάζοντας τη γυάλινη έξοδο της Τράπεζας με τη βαριοπούλα πυροβόλησαν εκ νέου προς εκφοβισμό άλλες τρείς (3) φορές τουλάχιστον, εξήλθαν από αυτή και επιχείρησαν να διαφύγουν με το προαναφερόμενο δίκυκλο. Για άγνωστο λόγο ανετράπησαν από αυτό και με την απειλή των όπλων τους ανάγκασαν διερχόμενο οδηγό να παραχωρήσει το όχημά του και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν δεύτερο κινούμενο όχημα. Κινούμενοι σε μονόδρομο συναντήθηκαν με τρίτο κινούμενο όχημα και ειδικότερα με το υπ’ αριθ. ΚΖΡ-9547, μάρκας FORD FOCUS, χρώματος γκρι και με τον προαναφερθέν τρόπο το αφαίρεσαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.Δράστες αναζητούνται.Ο χώρος εξερευνήθηκε από αρμόδια Υπηρεσία της Θεσ-νίκης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης αναζητείται το υπ’ αριθμ. ΚΖΡ 9547 ΙΧΕ αυτ-το, χρώματος γκρι, εργοστασίου κατασκευής FORD FOCUS, το οποίο εκλάπη από την Πτολεμαΐδα και στο οποίο επιβαίνουν δύο (2) οπλισμένα άτομα, αγνώστων στοιχείων, τα οποία διέπραξαν ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Πτολεμαΐδας σήμερα και περί ώρα 08.05΄.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το προαναφερόμενο όχημα να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα : 100 ή 2463055427 Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας

eordaia.org
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_8809.html