Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Δημοκράτες γιουχάισαν τον Γιώργο στο Ηρώδειο

Από: Ζοοmnews

Η αποδοκιμασία του πρωθυπουργού ένα βράδυ Παρασκευής στο Ηρώδειο είναι ένα γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, που επιχειρεί να εμφανιστεί ως εγγυητής της κάθαρσης, εισέπραξε μέρος της συλλογικής οργής για όλα όσα έχουν συμβεί και για όσα πρόκειται να συμβούν. Το συμπέρασμα είναι προφανές: Κανείς δεν θα περάσει τη θάλασσα χωρίς να βραχεί. Η αποδόμηση του πολιτικού συστήματος δεν θα έχει εξαιρέσεις.

Πιθανότητες να σωθούν έχουν μόνο πρόσωπα που δεν μετείχαν στην υπόθεση της διακυβέρνησης, δεν πρωταγωνίστησαν σε κακή αντιπολίτευση και δεν προκάλεσαν το κοινό αίσθημα είτε με την παρουσία τους είτε με την παρουσία τους. Τα σκάγια θα τους πάρουν άλλους. Μπορεί να μην είναι ακριβώς δίκαιο, αλλά τίποτα δεν ήταν δίκαιο έτσι κι αλλιώς.

====================

Σχόλιο: Μετά τον αποκλεισμό της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού από τα ανώτερα αξιώματα του κράτους ελεώ βιογραφικών, και αφού οι αριστοκράτες έφεραν τον ΔΝΤ στην πόλη, τι περιμένατε να συμβεί σε αρχαίο ελληνικό Θέατρο γεμάτο Έλληνες Πολίτες;

Να τον αποθεώσουν;

http://papaioannou.wordpress.com/