Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Λέτε ψέματα κ. Σαχινίδη!

Λέτε ψέματα κ. Σαχινίδη!

Άκουσα χθες το βράδυ τον υφυπουργό Οικονομικών κ.Φ.Σαχινίδη να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου , για να διαψεύσει τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ΕΤ κ.Γιάννη Μιχελάκη.

Ο δημοσιογράφος σε ερώτησή του προς τον κ. Πάγκαλο είχε επικαλεσθεί την δήλωση του κ. Σαχινίδη στην ΝΕΤ ότι «όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της χώρας , διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και ότι χαρακτήρισε ο κ. Σαχινίδης το ΔΝΤ ως «πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά»!

Ο κ. Πάγκαλoς «ποιώντας την νήσσα» δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάποια τέτοια δήλωση και άφησε να εννοηθεί ότι αμφιβάλει κιόλας εάν πραγματικά έχει γίνει αυτή η δήλωση. Στην συνέχεια ,όπως προείπα ,παρενέβη τηλεφωνικά ο ίδιος ο υφυπουργός κ. Φ. Σαχινίδης και τόνισε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει κάνει αυτή την δήλωση !

Μάλιστα όχι μόνο διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με τη δήλωσή του , αλλά τον εγκάλεσε κιόλας λέγοντας ότι προφανώς ουδέποτε είδε ή διάβασε αυτή τη δήλωση, φέρνοντας σε προφανή δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο, που εκ των πραγμάτων δεν είχε μαζί του πρόχειρη την δήλωση που επικαλέστηκε.

Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός Οικονομικών είπε ΨΕΜΑΤΑ , όπως θα διαπιστώσετε και στο κάτωθι σχετικό βίντεο.



http://www.politis-gr.com/?p=2091