Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

1330584

Ελεύθερος  χωρίς όρους  τελικά ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου.
Ενώ όλοι περίμεναν την έκδοσή του εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, τελικά επικαλούμενοι το Ποινικό Δίκαιο που υπάρχει στη χώρα, η Τουρκική Δικαιοσύνη οχι μόνο τον άφησε ελεύθερο, αλλά δεν του επέβαλε και κανέναν περιοριστικό όρο.
Η διαδικασία εκδόσεως του πάντως συνεχίζεται και ο κ. Φιλιππίδης θα παρουσιασθεί εκ νέου στην τουρκική δικαιοσύνη όταν ορισθεί νέα ημερομηνία.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει και δεύτερο ένταλμα σύλληψης του Άγγελου Φιλιππίδη που αφορά στην υπόθεση δανείου στον εφοπλιστή Ευθυμίου
Πιο συγκεκριμένα:
Μέχρι τις 18:00 το απόγευμα θα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές του Μαλτεπέ. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα γυρίσει στην Ελλάδα, αφού εκκρεμεί εις βάρος του και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, για την υπόθεση του δανείου στον εφοπλιστή Παναγιώτη Ευθυμίου.
Στο πλευρό του, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχει τον αδελφό του, ο οποίος μεταβαίνει για αυτόν τον λόγο στην Κωνσταντινούπολη.