Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Και το όνομα αυτού… Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη – Επισφραγίστηκε η κοινή κάθοδος ΠΑΣΟΚ και «58» στις ευρωεκλογές

Και το όνομα αυτού… Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη – Επισφραγίστηκε η κοινή κάθοδος ΠΑΣΟΚ και «58» στις ευρωεκλογές
Ηχηρές… παρουσίες Λυκούδη και Παπαδόπουλου
«Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη» είναι το… αποκύημα της σύμπραξης της πρωτοβουλίας των «58» με το ΠΑΣΟΚ και έτερες κεντροαριστερές κινήσεις.
Ειδικότερα, σε ειδική εκδήλωση στο Περιστέρι, επισφραγίστηκε σήμερα, η κοινή κάθοδος των «58» και του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές.
 «Η σημερινή συγκέντρωση γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο, και που θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα. Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη» διαμήνυσε ο εισηγητής της εκδήλωσης, Γιάννης Βούλγαρης.
Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ των οποίων οι Σπύρος Λυκούδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος, παρότι η ηγεσία του κόμματος απέρριψε το ενδεχόμενο σύμπλευσης με την ελληνική «Ελιά».
Ο Γιάννης Βούλγαρης απηύθυνε νέο κάλεσμα προς τα κόμματα της κεντροαριστεράς και της οικολογίας αλλά και προς τους «ανένταχτους προοδευτικούς πολίτες που πέρασαν ή δεν πέρασαν από τα κόμματα του χώρου και σήμερα αισθάνονται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κινείται ιδεολογικά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας να υπερκαλύψει το κενό της κεντροαριστεράς. 

www.bankingnews.gr