Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο χίτλερ φυλακίστηκε και το κόμμα του απαγορεύτηκε, τότε τα ποσοστά του γιγαντώθηκαν...


 

σχόλιο Γ.Θ : Δεν είναι συνομοσιολογία, είναι πραγματικότητα. Μας σπρώχνουν σε νέο δικομματισμό των άκρων και σε εμφύλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα μάς θέλει όλους σε μαντριά πάσης ιδεολογίας προκειμένου να μας ελέγχει, αφού όλα τα μαντριά ελέγχονται κι χρηματοδοντούνται από αυτό.
Διαβάστε πως ο χίτλερ και το εθνικο-σοσιαλιστικό κόμμαNationalsozialistische μεγάλωσε, όταν απαγορεύτηκε και θυμηθείτε την σημερινή πολεμική εναντίον της χρυσής αυγής σήμερα.


(...) Τελικά ο Χίτλερ καταδικάζεται σε πενταετή φυλάκιση, ποινή η οποία είναι, στην προκειμένη περίπτωση, ιδιαίτερα επιεικής. Επίσης το NSDAP διαλύεται και κηρύσσεται εκτός νόμου. Αργότερα, όμως, θα επανιδρυθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Από τα πέντε χρόνια της φυλάκισής του, ο Χίτλερ δε θα εκτίσει ούτε το ένα πέμπτο. Απολύεται τον ίδιο χρόνο κιόλας, στις 20 Δεκεμβρίου 1924, λόγω της αμνηστίας που δόθηκε στους πολιτικούς κρατουμένους. Την παραμονή του στη φυλακή θα τη χρησιμοποιήσει ως συγγραφέας. Μαζί με τον γραμματέα του, Ρούντολφ Ες (Rudolf Hess), γράφει το πρώτο, αυτοβιογραφικό μέρος του βιβλίου του Ο Αγών μου (Mein Kampf), στο οποίο εξηγεί με σαφήνεια τους πολιτικούς του στόχους και την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού (Nationalsozialismus).
(...)Χάρη στα ρεπορτάζ για τη δίκη γίνεται γνωστός και στη βόρειο Γερμανία ως ο πλέον ριζοσπάστης εθνικιστής πολιτικός της Γερμανίας. Έτσι, γίνεται διάσημος και αποκτά επιρροή και σε πολλά άλλα εθνικιστικά κινήματα εκτός του NSDAP. Ενώ μέχρι τότε βλέπει τον εαυτό του ως βοηθό («τυμπανιστή») του κινήματος, του οποίου η δουλειά είναι να ανοίξει τον δρόμο για τον «Σωτήρα της Γερμανίας» (για το ρόλο του οποίου προοριζόταν ο Λούντεντορφ), αρχίζει από εδώ και πέρα να βλέπει οριστικά τον εαυτό του στον ρόλο του μεγάλου ηγέτη (Führer).
πληροφορίες από wikipedia 
yiorgosthalassis.blogspot.com/
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6587.html?spref=fb