Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ???


ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Μη γελιέστε. Η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων δεν επιχειρεί να εξοντώσει τη Χρυσή Αυγή. Αυτό
που επιχειρεί είναι να κάνει έναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό προκειμένου να συγκαλύψει την δική της εγκληματική ευθύνη.

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσσα, αυτό που προστέθηκε ήταν ένας νεκρός που δεν μπορούσε πλέον να αποσιωπηθεί, και μερικές προσωπικές μαρτυρίες. Πίσω από αυτό όμως κρύβεται μια ολέθρια αλήθεια και την οποία αρκούν δύο πράγματα προκειμένου...
Να την αποκαλύψουμε

Και μόνο το γεγονός πως - όπως αποδεικνύεται πλέον και επίσημα - η πολιτεία είχε ακόμη και καταγεγραμμένες συνομιλίες που στοιχειοθετούν τη συμμοριακή υπόσταση και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, και τα στοιχεία αυτά παρέμεναν αναξιοποίητα με προκλητικό τρόπο, αυτό καθιστά την επικίνδυνη συγκυβέρνηση, απόλυτα συνένοχη για όλα αυτά που συντελούνται αυτές τις ώρες μπροστά στα μάτια της "ανυποψίαστης" κοινωνίας.

Και μόνο το γεγονός ότι η επικίνδυνη συγκυβέρνηση, περίμενε την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για να αξιοποιήσει στοιχεία που έτσι κι αλλιώς είχε στη διάθεσή της, αυτό την καθιστά εκ των πραγμάτων απόλυτα συνυπεύθυνη ΚΑΙ για το έγκλημα.
REPORTO
http://hfaistos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_28.html