Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Μιχαλολιάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

«Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» επανέλαβε δυο φορές στις σύντομες δηλώσεις του που έκανε στη Βουλή ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών για τον αν εξετάζει το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών του κόμματός του.

«Θα υπερασπιστούμε το κόμμα μας με κάθε συνταγματικό τρόπο. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», είπε χαρακτηριστισκά και πρόσθεσε πως αν η χώρα μπει σε τροχεία αποσταθεροποίησης δεν θα φταίει η Χρυσή Αυγή αλλά αυτοί που την δαιμονοποιούν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μιχαλολιάκου έχουν ως εξής:
Ερώτηση: Εγκλητική οργάνωση λένε οι πληροφορίες ότι αποφαίνεται η Δικαιοσύνη ότι είναι η ΧΑ.
Ν.Μ.: «Η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι. Η ΧΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».
Ερώτηση: Περί παραιτήσεως
Ν.Μ.: «Μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποστεθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι διανομοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο»
Ερώτηση: Δεν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές σας;
Ν.Μ.: «Ολα είναι ανοιχτά. Η ΧΑ αμύνεται».


Πηγή: Μιχαλολιάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123604#ixzz2g1Ac7uHo