Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

"ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ"

Αγιορείτης μοναχός σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα

Μα τι γίνεται εδώ επιτέλους; Η κλοπή και το έγκλημα σε όλο τους το μεγαλείο, και πoιοι είναι οι δράστες; Οι κυβερνήτες και τα όργανα τους. Και πια τα αποτελέσματα; Μια χώρα καταστρέφεται κι ένας λαός αφανίζεται.

Ποσό φοβερό είναι να βλέπεις ένα λαό να καταστρέφεται από μια χούφτα ανθρώπων, οι οποίοι αποδεικνύονται ότι είναι αποβράσματα της κοινωνίας, που έχουν όλη την πονηρία του διαβόλου και όπως είναι εκείνος αρχηγός του ψεύδους, έτσι και αυτοί είναι αρχηγοί της υποκρισιας, της άπατης και της παρανομίας. 

Αλλά όμως τι να κάνεις ευλογημένε ελληνικέ λαέ; Εσύ είσαι από τη βάπτιση σου ζυμωμένος με ευγενικά συναισθήματα και αξιοπρέπεια. Γι' αυτό και δεν αντέχεις τα χρέη και το να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και καταλήγεις στην αυτοκτονία.

Όμως Εσύ Κύριε που βλέπεις αυτήν την αδικία και αυτήν την πονηρά οργανωμένη γενοκτονία, μη βαρύνεις τις ψυχές με την αμαρτία αυτής της απεγνωσμένης ενεργείας, αλλά φόρτωσε την σ' εκείνα τα βδελύγματα της ερημώσεως, που ενεργούν ελεύθερα την καταστροφή ενός έθνους.

Κατάρα κι ανάθεμα σε όσους συνεργάζονται με τις σκοτεινές δυνάμεις, όπως: Δ.Ν.Τ, Τρόικα, Ε.Ε., Σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα και συμφωνούν με τις σκοτεινές μεθόδους τους, όπως: Δάνεια, Μνημόνια, Μέτρα.

Αν το γαιδουροσάμαρο είναι πιόνι τους, και είπε να καθίσουμε στα τέσσερα, να μας περάσουν όλα τα μέτρα, όμως οι Έλληνες έχουν δείξει στον κόσμο άλλο πρόσωπο και συμπεριφορά (βλέπε εθνικές επετείους), αφού δεν ντρέπεται να το λέει αυτό, στα τέσσερα στο Σύνταγμα να το περάσουν όλοι αυτοί που το κατευθύνουν.

Αλλά όμως οι λάμες ακονίζονται, για όλους αυτούς τους εφιάλτες που έκαναν την ''Βουλή των Ελλήνων'',''σπήλαιο ληστών''και ''ελληνική συντέλεια''.

''Ο Θεός αργεί και μακροθυμεί, αλλά δεν αλησμονεί''

Πλέον ξεχείλισε το ποτήριον του θύμου και της οργής, πλέον γέμισε μια μαύρη σελίδα της Ελληνικής ιστορίας με τα ονόματα αυτών που επιχείρησαν να σβήσουν αυτή τη χωρά και το έθνος , που λάμπρυνε την ιστορία με τα έργα του.

''Φωνή λαού, οργή Θεού''

''Λέγει ο μαρτυρών ταύτα: ναι έρχομαι τάχυ.

Αμήν, ναι έρχου Κύριε Ιησού'' (Αποκάλυψη 22,20)
http://www.agioritikovima.gr/eipan/16995-f%CE%BFni-laou-orgi