Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πάταγος και αναταράξεις από τις αποκαλύψεις μας…(βίντεο)


Πάταγο, αναταράξεις και προσπάθεια κουκουλώματος και κατευνασμού της κοινής γνώμης έφεραν οι χθεσινές αποκαλύψεις μας…
Απίστευτο….Η τρόικα ζητάει κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για οικονομία !!!! 
Γράφαμε για τις δυο αναφορές της τρόικας και την απίστευση πρόταση της, σελίδα 24 αναφοράς της 27/11/2012:
Το απίστευτο-ασύλληπτο που δεν αντέχει σε καμία λογική και αδειάζει, παρακάμπτει υποκαθιστά πλήρως το υπουργείο εθνικής Άμυνας είναι στην τελευταία παράγραφο:
Αυτό δεν σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών ( e procurement ) και την  κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας“.
Στην αρχή κανείς δεν έδωσε σημασία…και μάλιστα αρκετοί πήραν στην πλάκα την αποκάλυψή μας..
Στην συνέχεια έγινε η αντιγραφή (clopy paste ) του αιώνα, μιας και αρκετά blogs, sites, εφημερίδες και μεγαλοκανάλια αφού αντέγραψαν το άρθρο, τις εικόνες και γενικά όλη την έρευνα μας….παρουσίασαν το όλο θέμα ως αποκλειστικό…(αναμενόμενο θα μου πείτε)
Επί του θέματος έγινε και δήλωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες  οι οποίοι ζητούν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να πάρει θέση και να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Τα ίδια μέσα μας είπαν ότι είχαν επικοινωνία με τον κ. Υπουργό της εθνικής Άμυνας και τους διαβεβαίωσε ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει και δεν αλλάζει τίποτα με την θητεία.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εμπλέξουν και τον πρωθυπουργό, μιλώντας για τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά- Παναγιωτόπουλου για διευκρινήσεις….

 
Πάντως μέχρι αυτή την στιγμή επίσημη και όχι μέσω παπαγάλων ανακοίνωση-διάψευση δεν υπάρχει.
Ψάξτε τις ανακοινωσεις-δελτία τύπου τόσο στο ΥΠΕΘΑ όσο και στο ΑΜΠΕ…
Το θέμα που ανακύπτει εδώ είναι…
Γιατί το ανέβασαν τα  ΜΜΕ και οι παπαγάλοι…
Μήπως γιατι το ξεσκεπάσαμε μιας και κανείς ειδικά από τους υπουργές και βουλευτές της συμπολίτευσης δεν διαβάζει τίποτα και απλά υπογράφουν ότι τους δίνουν
Γιατί ενέπλεξαν τον κ. Σαμαρά…
Μήπως για να παρουσιάσουν τις διαψεύσεις τους (όχι επίσημες) και να μας καθησυχασουν…
Άν θέλουν να κλείσουν το θέμα και αν έχουν τα κότσια να ζητήσουν άμεσα, να διαγραφεί η απίστευτη αυτή απαίτηση της τρόικας από την 2η αναφορά, στην 1η αναφορά της 10/11/2012 εξάλλου δεν υπήρχε…