Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σα σήμερα... 29 Νοεμβρίου 2009

     Σα σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2009, στις εσωκομματικές εκλογές εξελέγη ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος της Ν.Δ.!
   Χθες, τυχαία υποθέτω, κυκλοφόρησε βίντεο του κ. Σαμαρά χωρίς να κάνει καμία αναφορά στη Ν.Δ.
Τρία χρόνια μετά την εκλογή του το κόμμα της Ν.Δ. δε θυμίζει σε τίποτε το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής σε ό,τι αφορά τα οράματα, τους στόχους, τις ιδέες που μας ένωσαν τόσα χρόνια!
   Η χώρα κλυδωνίζεται, ο Έλληνας υποφέρει, διασύρεται διεθνώς, χάνει τις ελπίδες του! Ουσιαστικά μετά την εκλογή του, με τις επιλογές του, τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Σαμαράς γυρίζει τις πλάτες και απαξιώνει τις αρχές και τις αξίες του κόμματος της Ν.Δ.
  Η εθνική φανέλα που κάποιοι επικαλούνται ότι φοράει λόγω της κρίσης, έχει επάνω της τη στάμπα της εγχώριας διαπλοκής που πολέμησε με κάθε τρόπο την πολιτική του Κώστα Καραμανλή που βεβαιωμένα πλέον εξέπεσε λόγω των εθνικών επιλογών του, αλλά και τη στάμπα μιας πορείας χωρίς καμία σταθερότητα, συνεχών ανακυβιστήσεων και προέκτασης της πολιτικής του ΓΑΠ, του ανθρώπου που οδήγησε τη χώρα σε οικονομική κατοχή και το λαό σε εξαθλίωση και εθνική ταπείνωση
  Για όλα αυτά και για πολλά πολλά άλλα έχει απαξιωθεί στη συνείδησή μας και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε θυμωμένοι, πληγωμένοι, απαξιωμένοι!
  Τελικά ο Κ. Καραμανλής ήταν, είναι και θα είναι για εμάς ο πρόεδρος της καρδιάς μας!
  Αυτό είναι κάτι που κατέκτησε με πολύ κόπο, πόνο, θυσίες, το αναγνωρίζουμε και του αξίζει!!!
Μία αναγνώστρια