Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Νίκος Καραβίτης στην Πόπη (θου κύριε…) Τσαπανίδου: Οι δαπάνες μας σήμερα είναι μεγαλύτερες και από αυτές του 2007!! Εμ, θα φταίει ο Καραμανλής…


(Ένθετο σχόλιο για το μαύρισμα της Πόπης, στο τέλος του άρθρου).

Την απλή αλήθεια είπε ο καθηγητής Νίκος Καραβίτης (που αλλού;) στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Ότι δηλαδή οι σημερινές δαπάνες, παρα τις περικοπές, τις θυσίες, την διάλυση του κοινωνικού ιστού, είναι μεγαλύτερες και από αυτές του τρισκατάρατου Καραμανλή το 2007!!

Αλήθειες που δεν ακούγονται πουθενά και αποδεικνύουν το πάρτυ του αίσχους που έγινε από την συμμορία Παπανδρέου και ακόμα δεν είναι δυνατό να χαλιναγωγηθεί. Δηλαδή τα τρωκτικά του δημοσίου βίου και η διαπλοκή όχι μόνο δεν μπήκε σε δίαιτα, αλλά αντίθετα άρχισε να τρώει και τις σάρκες των πολιτών που σήμερα καταστρέφονται.

Όταν όμως ο εξαποδώ Καραμανλής τολμούσε να πάρει (τότε) οποιοδήποτε μέτρο, έβγαιναν οι διαπλεκόμενοι και ούρλιαζαν με πρωτοσέλιδα: Στα 0,45 το πετρέλαιο θέρμανσης! Θα πεθάνει κόσμος!

Σήμερα που οδεύει  για το 1,45 δεν ακούγεται άχνα από τους “κοινωνικά ευαίσθητους”. Κοιτούν βλέπετε να πάρουν κανένα θαλασσοδάνειο από τα συνεταιράκια τους τους τραπεζίτες, που παρεΐτσα γκρέμισαν τον …σατανικό Καραμανλή, για να ροκανίσουν ανενόχλητοι τον δημόσιο πλούτο.

BTW (που λέει και ο Κομαντάντε επειδή το έλεγε ο Κίμωνας), Πόπη τι μαύρισμα είναι αυτό; Εάν ήσουν ο Πίου θα ειχαν εξαντληθεί τα διαρκείας!!